La vicepresidenta, Chus Cornellana, i el president, Miquel Vázquez, durant la roda de premsa de 'Bellaterra és Sant Cugat'
La vicepresidenta, Chus Cornellana, i el president, Miquel Vázquez, durant la roda de premsa de 'Bellaterra és Sant Cugat' | Toni Alfaro

 

 

Fa tot just un any que la plataforma Bellaterra és Sant Cugat va néixer per resoldre una inquietud veïnal legítima que estipula que, formant part del municipi veí, Bellaterra anirà cap a millor port si se’n va a Sant Cugat, que no pas si segueix a Cerdanyola.

 

 

El punt àlgid d’accions va coincidir amb els mesos previs a la campanya electoral i, des que va finalitzar, poques informacions noves hi ha hagut al respecte – més enllà de la interposició d’una querella con- tra l’ajuntament… Un any després de presentar la iniciativa político-veïnal, què toca?

 

 

Potser caldria sortir en defensa d’uns signants per deixar clar, de forma inequívoca, que un objectiu com aquest no era pas una promesa electoral buida

 

 

[Llegeix tots els nostres editorials AQUÍ]