Fred i temps estable durant el cap de setmana a Bellaterra

by | gen. 10, 2020 | Méteo

Tot i el fred, l'estabilitat marcarà el cap de setmana

Tot i el fred, l'estabilitat marcarà el cap de setmana | Toni Alfaro

 

 

Arriba un altre cap de setmana a Bellaterra amb temps estable. Tot i la pluja que s'ha deixat veure durant el matí del divendres 10 de gener, amb ruixats i una mica de vent, el cap de setmana serà tranquil, segons explica el meteoròleg Francesc Mauri. Es continuarà amb la boira matinal, i per tant es recomana precaució a la carretera, ja que la visibilitat és reduïda.

 

 

D'altra banda, Mauri ha destacat que les temperatures diürnes baixaran i les temperatures nocturnes també seran fredes, provocant alguna glaçada a la plana del Vallès Occidental, encara que hi haurà un gran predomini del sol.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: