Fred i temps estable durant el cap de setmana a Bellaterra

by | gen. 10, 2020 | Méteo

Tot i el fred, l'estabilitat marcarà el cap de setmana

Tot i el fred, l'estabilitat marcarà el cap de setmana | Toni Alfaro

 

 

Arriba un altre cap de setmana a Bellaterra amb temps estable. Tot i la pluja que s'ha deixat veure durant el matí del divendres 10 de gener, amb ruixats i una mica de vent, el cap de setmana serà tranquil, segons explica el meteoròleg Francesc Mauri. Es continuarà amb la boira matinal, i per tant es recomana precaució a la carretera, ja que la visibilitat és reduïda.

 

 

D'altra banda, Mauri ha destacat que les temperatures diürnes baixaran i les temperatures nocturnes també seran fredes, provocant alguna glaçada a la plana del Vallès Occidental, encara que hi haurà un gran predomini del sol.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: