Els festius per aquest 2020 a Bellaterra i a la ciutat

by | gen. 14, 2020 | Societat

a

Els gegants de Bellaterra, Martina i Domènec, són símbol de festa al barri | Redacció

 

 

Bellaterra encara un nou any amb un nou calendari laboral que inclou 14 festius al llarg del 2020. Com a EMD que depèn de Cerdanyola del Vallès, Bellaterra comparteix els seus festius locals amb Cerdanyola i, per tant, coincideixen amb les festes majors del Roser de Maig i Sant Martí.

 

 

Concretament, els dies festius retribuïts i no recuperables aprovats pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya són: dimecres 1 de gener (Cap d'any), dilluns 6 de gener (Reis), divendres 10 d'abril (Divendres Sant), dilluns 13 d'abril (Pasqua Florida), divendres 1 de maig (Festa del Treball), dimecres 24 de juny (Sant Joan), dissabte 15 d'agost (l'Assumpció), divendres 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), dilluns 12 d'octubre (Hispanitat), dimarts 8 de desembre (La Immaculada), divendres 25 de desembre (Nadal) i dissabte 26 de desembre (Sant Esteve).

 

 

Els dos dies festius locals seran el dilluns 4 de maig (Festa Major del Roser de Maig) i el dimecres 11 de novembre (Festa Major de Sant Martí). 

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: