a
Els gegants de Bellaterra, Martina i Domènec, són símbol de festa al barri | Redacció

 

 

Bellaterra encara un nou any amb un nou calendari laboral que inclou 14 festius al llarg del 2020. Com a EMD que depèn de Cerdanyola del Vallès, Bellaterra comparteix els seus festius locals amb Cerdanyola i, per tant, coincideixen amb les festes majors del Roser de Maig i Sant Martí.

 

 

Concretament, els dies festius retribuïts i no recuperables aprovats pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya són: dimecres 1 de gener (Cap d'any), dilluns 6 de gener (Reis), divendres 10 d'abril (Divendres Sant), dilluns 13 d'abril (Pasqua Florida), divendres 1 de maig (Festa del Treball), dimecres 24 de juny (Sant Joan), dissabte 15 d'agost (l'Assumpció), divendres 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), dilluns 12 d'octubre (Hispanitat), dimarts 8 de desembre (La Immaculada), divendres 25 de desembre (Nadal) i dissabte 26 de desembre (Sant Esteve).

 

 

Els dos dies festius locals seran el dilluns 4 de maig (Festa Major del Roser de Maig) i el dimecres 11 de novembre (Festa Major de Sant Martí).