Un dels moments de l'edició 2019 del Cap Nen Sense Pilota
Un dels moments de l’edició 2019 del Cap Nen Sense Pilota | Cedida

Molt bones sensacions després de l’èxit rotund del Cap Nen Sense Pilota en l’edició de 2019, segons indica el seu coordinador, el bellaterrenc Aleix Giol, que assegura que la jornada esportiva ha recaptat més de 4.500 euros nets per a dos projectes solidaris, una xifra major que l’any passat. La trobada, que es va celebrar el matí del passat 23 de desembre a les instal·lacions del Club Júnior 1917 de Sant Cugat, volia augmentar les previsions de finançament pel tractament del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu i el projecte Campus Índia. Una fita que ha aconseguit, segons el veí de Bellaterra. 

La trobada va aconseguir reunir 122 nens i nenes participants, explica Giol, que s’alegra perquè “hem tingut vora una trentena de nenes, moltes més en relació a l’any passat, i era un dels objectius que ens havíem marcat”. L’activitat anual va reunir la participació de al voltant de 30 sponsors, entre els quals s’ha trobat la contribució de BellaterraDiari, que ha facilitat la difusió de l’esdeveniment

El bellaterrenc es felicita per l’èxit de la convocatòria, que dóna “una sensació de creixement, que anem creixent i millorant cada any”. Alhora, es mostra “molt content perquè veus que tot el temps que hi dediques serveix per a alguna cosa i dóna uns resultats”. Uns resultats que no han passat desapercebuts pel Club Júnior, que segons diu Giol, “ens han dit que volen ampliar la iniciativa a altres esports a més del futbol, com el pàdel, el tenis i l’hoquei”. 

La recaptació d’enguany permetrà enviar 2250 euros per ajudar als tractaments contra el càncer infantil que es duen a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’altre 50% d’allò recaptat es destinarà a seguir desenvolupant el projecte del Campus Índia, per la integració i l’educació dels nens i nenes a aquest país a través del futbol. 

Si voleu saber més sobre aquesta iniciativa, llegiu l’entrevista del BellaterraDiari al coordinador del Cap Nen Sense Pilota aquí