Setmana de fred intens a Bellaterra

by | gen. 14, 2020 | Méteo

El glaç cobrirà moltes zones de Bellaterra durant aquesta setmana

El glaç cobrirà moltes zones de Bellaterra durant aquesta setmana | Toni Alfaro

 

 

Bellaterra encara una nova setmana, que arriba marcada pel fred, tot i que es mantindrà l'estabilitat amb el predomini del sol. Pot haver-hi, tanmateix, la presència d'algun núvol prim i una mica de vent fred. Així, la setmana tindrà un temps d'hivern, sense canvis amb relació als dies anteriors, tal com destaca el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

D'altra banda, Mauri destaca també que les temperatures nocturnes baixaran d'una manera notable, arribant als 0 graus, i fins i tot, a temperatures sota 0 a algunes àrees del Vallès Occidental.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: