El Ple de gener, sobre sous, pressupostos participatius i l’emergència climàtica

by | gen. 16, 2020 | Política

Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD

Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD | Cedida

 

 

Nova reunió del Ple de la Junta de Veïns a l'EMD de Bellaterra. Els vocals dels diferents partits a l'Entitat Municipal Descentralitzada es reuniran de forma ordinària el pròxim dilluns 20 de gener a les 20 h, al Centre Cívic de Bellaterra

 

 

Entre els diferents temes que es tractaran a la trobada trimestral dels partits hi haurà l'augment de sou del personal funcionari i personal laboral de l'EMD, exceptuant el personal que depèn del Pla d'Ocupació. La pujada de sou forma part de les mesures urgents regulades pel Reial Decret Llei 24/2018

 

 

A més, els partits aprovaran presumiblement una moció conjunta dels partits per a declarar l'EMD de Bellaterra en situació d'emergència climàtica i ambiental. D'altra banda, es debatrà la propopsta del grup d'Esquerra Republicana a Bellaterra per la planificació i elaboració d'uns pressupostos participatius a l'entitat. 

 

 

Podeu veure l'Ordre del Dia a continuació:

Ple ordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra de gener del 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

L’aprovació inicial dels pressupostos del 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic han estat un dels principals temes a debat d’aquest darrer ple de l’EMD que s’ha celebrat aquest passat dimarts 20 de juliol i que podreu recuperar a partir d’aquest enllaç

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: