L'agressió ha sigut prop d'un dels revolts del Camí Antic
El cotxe al Camí Antic de Sant Cugat   | Cedida

 

 

Hi ha hagut una agressió al Camí Antic de Sant Cugat, al voltant de les 10.15 hores del matí d'aquest dijous 16 de gener. L'incident s'hauria produït prop de les pilones instal·lades per regular l'accés del trànsit entre Bellaterra i Sant Cugat i que actualment estan abaixades. Segons explica l'afectat, un conductor s'hauria encarat amb ell i hauria agafat un tronc de la zona, llençant-lo contra el vidre posterior del seu cotxe després d'amenaçar-lo de tirar-li a ell.

 

 

El veí indica que aquest dijous, com ja ha estat fent en diverses ocasions al llarg de la setmana, es trobava al voral del Camí Antic de Sant Cugat, conscienciant als conductors sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat a la via. En un determinat moment, un dels conductors s'ha parat amb el cotxe a la seva altura per a increpar-lo, afirmant que “ell podia anar a la velocitat que volia”, ha assegurat el veí.

 

 

Després d'un breu enfrontament dialèctic, el conductor ha baixat del cotxe i s'ha apropat a intimidar el bellaterrenc, que ha temut que el volgués agredir a ell. Tanmateix, el conductor, que segons diu l'agredit no era un veí de Bellaterra, ha agafat un tronc que hi havia a la zona i l'ha llençat contra el seu cotxe, impactant en el vidre posterior del vehicle del bellaterrenc i trencant-lo. Just després, l'autor ha tornat a pujar al seu vehicle i ha marxat.

 

 

Així ha quedat el cotxe de l'agredit
Així ha quedat el cotxe de l'agredit | Toni Alfaro

 

 

El veí de Bellaterra ha agafat el seu cotxe i ha marxat de la zona, però ha patit un atac d'ansietat i ha parat a la plaça del Pi. A la zona s'han personat una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques i una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que han agafat testimoni de l'enfrontament i han traslladat a l'afectat al CUAP de Cerdanyola – Ripollet, per tractar-lo.

 

 

“Penso que això ha sigut una venjança per l'acció de conscienciació que estava fent a la zona”, ha declarat l'agredit. El cas ja és en mans dels Mossos d'Esquadra, després d'interposar la denúncia pertinent.