Agressió al Camí Antic de Sant Cugat

by | gen. 16, 2020 | Successos

L'agressió ha sigut prop d'un dels revolts del Camí Antic

El cotxe al Camí Antic de Sant Cugat   | Cedida

 

 

Hi ha hagut una agressió al Camí Antic de Sant Cugat, al voltant de les 10.15 hores del matí d'aquest dijous 16 de gener. L'incident s'hauria produït prop de les pilones instal·lades per regular l'accés del trànsit entre Bellaterra i Sant Cugat i que actualment estan abaixades. Segons explica l'afectat, un conductor s'hauria encarat amb ell i hauria agafat un tronc de la zona, llençant-lo contra el vidre posterior del seu cotxe després d'amenaçar-lo de tirar-li a ell.

 

 

El veí indica que aquest dijous, com ja ha estat fent en diverses ocasions al llarg de la setmana, es trobava al voral del Camí Antic de Sant Cugat, conscienciant als conductors sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat a la via. En un determinat moment, un dels conductors s'ha parat amb el cotxe a la seva altura per a increpar-lo, afirmant que “ell podia anar a la velocitat que volia”, ha assegurat el veí.

 

 

Després d'un breu enfrontament dialèctic, el conductor ha baixat del cotxe i s'ha apropat a intimidar el bellaterrenc, que ha temut que el volgués agredir a ell. Tanmateix, el conductor, que segons diu l'agredit no era un veí de Bellaterra, ha agafat un tronc que hi havia a la zona i l'ha llençat contra el seu cotxe, impactant en el vidre posterior del vehicle del bellaterrenc i trencant-lo. Just després, l'autor ha tornat a pujar al seu vehicle i ha marxat.

 

 

Així ha quedat el cotxe de l'agredit

Així ha quedat el cotxe de l'agredit | Toni Alfaro

 

 

El veí de Bellaterra ha agafat el seu cotxe i ha marxat de la zona, però ha patit un atac d'ansietat i ha parat a la plaça del Pi. A la zona s'han personat una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques i una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que han agafat testimoni de l'enfrontament i han traslladat a l'afectat al CUAP de Cerdanyola – Ripollet, per tractar-lo.

 

 

“Penso que això ha sigut una venjança per l'acció de conscienciació que estava fent a la zona”, ha declarat l'agredit. El cas ja és en mans dels Mossos d'Esquadra, després d'interposar la denúncia pertinent.

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: