L’Ajuntament publica l’oferta de formació ocupacional pel 2020

by | gen. 17, 2020 | Societat

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica està situat a la masia de Can Serraparera

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica està situat a la masia de Can Serraparera | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha publicat l'oferta dels cursos de formació ocupacional per àrees prioritàries per aquest any 2020. Ho ha fet a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ubicat a Can Serraparera, que acull aquest servei d'ocupació municipal pel que fa a la Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). Eguany, els primers cursos començaran a partir del mes de febrer.  

 

 

Els cursos de FOAP estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. A més, a banda de la part teòrica, inclouen pràctiques en empresa.

 

 

Les accions que s'ofereixen dins la Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) són:

 • CP en Soldadura amb elèctrodes i revestit i TIG (720 hores)
 • CP en Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores)
 • CP en Activitats administratives en relació amb el client (840 hores)
 • CP en Assistència documental i de gestió de despatxos i oficines (790 hores)
 • CP en Gestió administrativa i financera del comerç internacional (700 hores)
 • CP en Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (510 hores)
 • CP en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (370 hores)
 • CP en Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores)
 • CP en Sistemes Microinformàtics (640 hores)
 • CP Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques (590 hores)
 • Anglès financer (190 hores)

 

 

Les persones interessades en alguna de les accions formatives poden adreçar-se de forma presencial al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). També es pot demanar més informació trucant al 935 947 050 o enviant un correu electrònic a formacio@cerdanyola.cat

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: