El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica està situat a la masia de Can Serraparera
El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica està situat a la masia de Can Serraparera | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha publicat l'oferta dels cursos de formació ocupacional per àrees prioritàries per aquest any 2020. Ho ha fet a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ubicat a Can Serraparera, que acull aquest servei d'ocupació municipal pel que fa a la Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). Eguany, els primers cursos començaran a partir del mes de febrer.  

 

 

Els cursos de FOAP estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. A més, a banda de la part teòrica, inclouen pràctiques en empresa.

 

 

Les accions que s'ofereixen dins la Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) són:

 • CP en Soldadura amb elèctrodes i revestit i TIG (720 hores)
 • CP en Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores)
 • CP en Activitats administratives en relació amb el client (840 hores)
 • CP en Assistència documental i de gestió de despatxos i oficines (790 hores)
 • CP en Gestió administrativa i financera del comerç internacional (700 hores)
 • CP en Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (510 hores)
 • CP en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (370 hores)
 • CP en Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores)
 • CP en Sistemes Microinformàtics (640 hores)
 • CP Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques (590 hores)
 • Anglès financer (190 hores)

 

 

Les persones interessades en alguna de les accions formatives poden adreçar-se de forma presencial al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). També es pot demanar més informació trucant al 935 947 050 o enviant un correu electrònic a formacio@cerdanyola.cat