Pluja pel cap de setmana a Bellaterra

by | gen. 17, 2020 | Méteo

La pluja podria dominar el cap de setmana

La pluja podria dominar el final del cap de setmana | Laia TR

 

 

Després d'uns dies sense grans canvis i amb estabilitat en el temps, aquest cap de setmana la pluja podria fer acte de presència a Bellaterra, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri. Assenyala, però, que en les pròximes hores l'estabilitat es mantindrà.

 

 

Ja ben entrat el cap de setmana, però, els núvols predominaran durant el dia i podrien deixar precipitacions dèbils o alguns plugims. D'altra banda, en relació amb les temperatures, Mauri afegeix que podrien baixar en les zones elevades i muntanyoses del Vallès Occidental.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: