Pluja pel cap de setmana a Bellaterra

by | gen. 17, 2020 | Méteo

La pluja podria dominar el cap de setmana

La pluja podria dominar el final del cap de setmana | Laia TR

 

 

Després d'uns dies sense grans canvis i amb estabilitat en el temps, aquest cap de setmana la pluja podria fer acte de presència a Bellaterra, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri. Assenyala, però, que en les pròximes hores l'estabilitat es mantindrà.

 

 

Ja ben entrat el cap de setmana, però, els núvols predominaran durant el dia i podrien deixar precipitacions dèbils o alguns plugims. D'altra banda, en relació amb les temperatures, Mauri afegeix que podrien baixar en les zones elevades i muntanyoses del Vallès Occidental.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: