Tallada la BV-1414 per la caiguda d’una branca de grans dimensions

by | gen. 20, 2020 | Successos

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 | Redacció

 

 

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 aquest dilluns 20 de gener a Bellaterra. L'incident s'ha produït al voltant de les 15 h, a la carretera que creua el barri, a l'altura de l'espai que hi ha entre els carrers Mestre Nicolau i Casas i Amigó.

 

 

La brigada de l'EMD i la Policia Local de Cerdanyola han acudit a enretirar la branca de la calçada, que hauria de tornar a estar operativa aviat. Els dos cossos han desviat el trànsit de forma provisional pel Camí Antic de Sant Cugat i el carrer d'Alonso Cano

 

 

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit | Redacció

 

 

Aquest accident se suma a altres caigudes de branques al barri com a conseqüència del temporal de vent d'aquest diumenge 19 i dilluns 20. Des de Protecció Civil recomanen precaució, especialment a zones boscoses com Bellaterra.

 

 

Aproximadament a les 15.30 h hi ha hagut també una altra caiguda d'una branca de grans dimensions a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tanmateix, la caiguda no ha generat problemes en la mobilitat coneguts. 

 

A les 16.30h la branca ja ha estat retirada per la brigada de l'EMD

 

 

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: