La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 | Redacció

 

 

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 aquest dilluns 20 de gener a Bellaterra. L'incident s'ha produït al voltant de les 15 h, a la carretera que creua el barri, a l'altura de l'espai que hi ha entre els carrers Mestre Nicolau i Casas i Amigó.

 

 

La brigada de l'EMD i la Policia Local de Cerdanyola han acudit a enretirar la branca de la calçada, que hauria de tornar a estar operativa aviat. Els dos cossos han desviat el trànsit de forma provisional pel Camí Antic de Sant Cugat i el carrer d'Alonso Cano

 

 

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit | Redacció

 

 

Aquest accident se suma a altres caigudes de branques al barri com a conseqüència del temporal de vent d'aquest diumenge 19 i dilluns 20. Des de Protecció Civil recomanen precaució, especialment a zones boscoses com Bellaterra.

 

 

Aproximadament a les 15.30 h hi ha hagut també una altra caiguda d'una branca de grans dimensions a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tanmateix, la caiguda no ha generat problemes en la mobilitat coneguts. 

 

A les 16.30h la branca ja ha estat retirada per la brigada de l'EMD