Tallada la BV-1414 per la caiguda d’una branca de grans dimensions

by | gen. 20, 2020 | Successos

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 | Redacció

 

 

La caiguda d'una branca de grans dimensions ha fet tallar la BV-1414 aquest dilluns 20 de gener a Bellaterra. L'incident s'ha produït al voltant de les 15 h, a la carretera que creua el barri, a l'altura de l'espai que hi ha entre els carrers Mestre Nicolau i Casas i Amigó.

 

 

La brigada de l'EMD i la Policia Local de Cerdanyola han acudit a enretirar la branca de la calçada, que hauria de tornar a estar operativa aviat. Els dos cossos han desviat el trànsit de forma provisional pel Camí Antic de Sant Cugat i el carrer d'Alonso Cano

 

 

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit

La Policia Local de Cerdanyola ha acudit per regular el trànsit | Redacció

 

 

Aquest accident se suma a altres caigudes de branques al barri com a conseqüència del temporal de vent d'aquest diumenge 19 i dilluns 20. Des de Protecció Civil recomanen precaució, especialment a zones boscoses com Bellaterra.

 

 

Aproximadament a les 15.30 h hi ha hagut també una altra caiguda d'una branca de grans dimensions a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tanmateix, la caiguda no ha generat problemes en la mobilitat coneguts. 

 

A les 16.30h la branca ja ha estat retirada per la brigada de l'EMD

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: