El vent genera caiguda de branques a Bellaterra

by | gen. 20, 2020 | Méteo

Una branca ha caigut sobre un cotxe a l'avinguda de Josep Maria Marcet

Una branca ha caigut sobre un cotxe a l'avinguda de Josep Maria Marcet | Cedida

 

 

El temporal de vent que ha afectat Bellaterra i el Vallès Occidental aquest cap de setmana i les primeres hores del dilluns 20 de gener ha generat algunes complicacions. Protecció Civil havia decretat una alerta per vent a bona part del territori català aquest diumenge 19 de gener, a més d'avisar per neu i fort onatge a diverses zones de Catalunya. 

 

 

 

 

A Bellaterra, les incidències han sigut només derivades pel vent, que ha arribat als 104 km/h a l'Observatori Fabra de Barcelona. Concretament, a les 10 h del matí, Bombers de la Generalitat ha indicat només una actuació al carrer Mestre Nicolau, derivada d'una branca a punt de caure.  

 

 

Menys sort hi ha hagut a l'avinguda Josep Maria Marcet, on el vent ha fet caure una altra branca sobre un cotxe estacionat a la via. Ràpidament, la brigada de l'EMD de Bellaterra, que era a la zona, ha enretirat la branca, que no ha causat danys de consideració al vehicle.

 

 

 

Des de Protecció Civil es demana precaució a l'hora de dur a terme activitats a l'aire lliure pel fort vent. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: