Una branca ha caigut sobre un cotxe a l'avinguda de Josep Maria Marcet
Una branca ha caigut sobre un cotxe a l'avinguda de Josep Maria Marcet | Cedida

 

 

El temporal de vent que ha afectat Bellaterra i el Vallès Occidental aquest cap de setmana i les primeres hores del dilluns 20 de gener ha generat algunes complicacions. Protecció Civil havia decretat una alerta per vent a bona part del territori català aquest diumenge 19 de gener, a més d'avisar per neu i fort onatge a diverses zones de Catalunya. 

 

 

 

 

A Bellaterra, les incidències han sigut només derivades pel vent, que ha arribat als 104 km/h a l'Observatori Fabra de Barcelona. Concretament, a les 10 h del matí, Bombers de la Generalitat ha indicat només una actuació al carrer Mestre Nicolau, derivada d'una branca a punt de caure.  

 

 

Menys sort hi ha hagut a l'avinguda Josep Maria Marcet, on el vent ha fet caure una altra branca sobre un cotxe estacionat a la via. Ràpidament, la brigada de l'EMD de Bellaterra, que era a la zona, ha enretirat la branca, que no ha causat danys de consideració al vehicle.

 

 

 

Des de Protecció Civil es demana precaució a l'hora de dur a terme activitats a l'aire lliure pel fort vent.