Algunes branques de grans dimensions han caigut sobre les cases a causa del temporal
Algunes branques de grans dimensions han caigut sobre les cases a causa del temporal | Cedida

 

 

El temporal de vent i pluja Glòria ha arribat a Bellaterra, al Vallès Occidental i a tot Catalunya. Tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri, les ratxes de vent poden arribar als 100 km/h i unes pluges notables, acompanyades amb vent, que poden allargar-se en les pròximes hores.

 

 

Aquesta pluja serà una pluja abundant i, com diu Mauri, podria acumular més de 100 litres per metre quadrat. A tocar el cap de setmana s'anirà “desinflant el temporal, però de manera incompleta”.

 

 

 

 

Les pluges i el vent han deixat afectacions importants a Bellaterra amb una bona quantitat d'arbres caiguts, però especialment branques, que en ocasions han obligat a tancar algunes vies.

 

 

Encara no es coneix el total de desperfectes causats pel temporal, tot i que a les últimes hores, al balanç d'aquest dilluns al matí, s'han sumat diverses caigudes de branques que han sigut ateses per la brigada de l'EMD de Bellaterra, així com la caiguda d'un arbre ahir a les 23.43 h, a la rotonda d'entrada des de l'escola La Vall, que tallava un carril i va haver de ser retirat pels Bombers de la Generalitat

 

 

La caiguda d'alguns arbres i branques de grans dimensions s'ha convertit en la norma a Bellaterra en les últimes hores
La caiguda d'alguns arbres i branques de grans dimensions s'ha convertit en la norma a Bellaterra en les últimes hores | Cedida