Imatge del plenari de l'EMD de Bellaterra
Imatge del plenari de l'EMD de Bellaterra | Redacció

 

 

El Ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra es va reunir en una nova sessió ordinària el passat dilluns 20 de gener al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall. La reunió dels partits va començar a les 20h i va tractar temes com la pujada de sou del personal de l'EMD, la declaració d'emergència climàtica a Bellaterra i el plantejament d'uns pressupostos participatius pel barri.

 

 

A més en l'apartat de participació ciutadana, diversos veïns van intervenir sobre qüestions de gestió de l'espai públic, així com es va criticar la tasca de l'EMD pel que fa a la seva celeritat i la comunicació institucional, tant de forma general com per a preguntes i instàncies dels veïns.

 

 

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo sencer del Ple a continuació: