La Llar d’en Pitus obre les seves portes per presentar Pitus Criança

by | gen. 23, 2020 | Comerços Amics

Sessió de ioga amb nadons

El ioga amb nadons és una de les activitats per les que aposta la llar d'infants amb Pitus Criança | La Llar d'en Pitus

 

 

El proper dissabte dia 1 de febrer, La Llar d'en Pitus obrirà les seves portes per a presentar el seu nou projecte, Pitus Criança, un espai d'acompanyament i suport a les famílies i als infants des de la seva concepció passant per l'embaràs, el part, el post part, la lactància i l'època primal (0-2 anys) fins a la criança.

 

 

Les portes obertes començaran a les 10.30 h a la mateixa escola que es troba a l'avinguda Bartomeu 25 de Bellaterra i, durant aquestes portes obertes, el públic descobrirà les diferents propostes de Pitus Criança, com ara els cercles de criança, el ioga per embarassades, ioga amb nadons, tallers de massatges infantils i mil tallers i xerrades sobre els temes que més preocupen a les famílies actualment! “L'escola bressol acompanya un cop els infants ja estan escolaritzats, però…. abans d'escolaritzar hi ha un buit immens! On poden anar les famílies?” comenta la Queralt Martín, directora de La Llar d'en Pitus, que explica, a més, que la trobada està oberta a totes les famílies interessades.

 

 

Cartell de la jornada de portes obertes de Pitus Criança

Cartell de la jornada de portes obertes de Pitus Criança | La Llar d'en Pitus

 

 

A les portes obertes hi intervindran també la Cristina Jiménez, infermera i doula, i la Clàudia Corberó, psicòloga perinatal, que lideren aquest projecte il·lusionant de la mà de La Llar d'en Pitus. El Pitus Criança oferirà a les famílies un espai respectuós i lliure de judicis on poder-se reunir, compartir dubtes, idees, neguits sobre l'embaràs, post-part i criança dels fills i crear tribu perquè com diu un proverbi molt savi africà “cal tota una tribu per educar un infant”.

 

 

Tots aquells interessats i interessades a obtenir més informació podeu podar-vos en contacte amb La Llar d'en Pitus a la seva web, el seu Facebook, Instagram o trucant al 935 940 071. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: