El pressupost municipal s’haurà de tornar a votar al ple de gener

by | gen. 23, 2020 | Política

Interior de la sala de plens en una sessió anterior del Ple de Cerdanyola

Interior de la sala de plens en una sessió anterior del Ple de Cerdanyola | Mónica García

 

 

El pressupost municipal per a 2020 haurà de tornar a passar el procés de votació en el pròxim ple ordinari del mes de gener, que se celebrarà el dijous 30 a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Segons el govern del PSC, no s'ha modificat el contingut dels pressupostos sinó que s'ha resolt un error administratiu.

 

  

Aquesta segona votació dels pressupostos arriba arran del recurs de reposició presentat pels partits en l'oposició Esquerra RepublicanaCiutadans i Guanyem Cerdanyola. El recurs ha estat acceptat i el pressupost s'haurà de tornar a aprovar. La primera aprovació es va fer en un polèmic ple extraordinari convocat el 30 de desembre. ERC, Ciutadans i Guanyem van abandonar la sala de plens abans de la votació com a mostra de protesta a la convocatòria d'urgència del ple, que es va convocar i desconvocar durant el dia. El regidor del PP tampoc va assistir a la sessió per motius personals i els pressupostos es van aprovar amb els vots a favor de PSC, En Comú Podem i Junts per Cerdanyola.

 

 

En una entrevista al TOT Cerdanyola, l'alcalde Carlos Cordón va explicar que la situació viscuda durant el ple del 30 de desembre no és agradable “ni pel govern ni per a l'oposició”, i va assegurar que la convocatòria del ple estava dins la legalitat i que el pròxim any intentarien aprovar el pressupost en un ple ordinari. 

 

 

Des del govern municipal asseguren que es tracta d'un error administratiu i que es mantenen les partides que figuraven en el pressupost aprovat el 31 de desembre, les quals el govern destaca que ja s'estan aplicant. En aquest sentit, el Partit Popular ha demanat al govern del PSC que inclogui noves partides al pressupost aprofitant que ha de tornar a passar pel ple.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: