Temps estable pel cap de setmana després del temporal a Bellaterra

by | gen. 23, 2020 | Méteo

El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana

El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana | Toni Alfaro

 

 

Arriba un nou cap de setmanaBellaterra, que vindrà marcat per un temps estable, amb predomini del sol, i és que el temporal Glòria ha marxat del Vallès Occidental, tal com confirmat el meteoròleg Francesc Mauri. Un temporal que ha deixat incidències d'arbres i branques caiguts a causa dels forts vents al barri.

 

 

Així, el vent ha marxat per complet i els núvols aniran desapareixent. Malgrat això, s'espera boira matinal. Pel que fa a les temperatures, Mauri apunta que hi haurà més bonança diürna però farà més fred en hores nocturnes.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: