L'edició de gener de 2020 del BellaterraDiari, sobre el Camí Antic
L'edició de gener de 2020 del BellaterraDiari, sobre el Camí Antic | Redacció

 

 

Ja és a totes les llars i comerços de Bellaterra l'edició número 16 del BellaterraDiari en paper, corresponent al mes de gener. La publicació d'actualitat més difosa al poble arriba aquest cop amb un número pràcticament monogràfic sobre el Camí Antic de Sant Cugat, una de les vies més transitades i amb més polèmica de tota Bellaterra, especialment pel que fa al volum de trànsit que hi circula.

 

 

A més, entre els temes d'actualitat, la publicació del mes de gener inclou una petita crònica sobre l'últim Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra, així com les incidències generades pel pas del temporal Glòria a Bellaterra. D'altra banda, també destaquem els bons resultats de l'edició de 2019 del Cap Nen Sense Pilota, i fem un petit recull de les millors fotografies del Nadal a Bellaterra, entre les que hi ha del Quinto de Nadal, la representació del Pessebre Vivent i la Cavalcada dels Reis Mags 2020

 

 

Com sempre, també hi trobareu el nostre editorial del mes

 

 

Si encara no heu pogut veure la nostra edició en paper, també podeu llegir-la a continuació en la versió en PDF:

 

 

BellaterraDiari en paper, número 16, gener 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.