Glòria deixa prop d’una cinquantena d’actuacions a Bellaterra

by | gen. 27, 2020 | Méteo

Pi caigut al Camí Antic durant el temporal Glòria

Pi caigut al Camí Antic durant el temporal Glòria | EMD Bellaterra

 

 

El temporal Glòria, que va creuar el Vallès Occidental i Bellaterra entre el dilluns 20 i el dimecres 22 de gener va deixar una gran quantitat d'arbres i branques caiguts al barri a causa de la força del vent. El fenomen meteorològic d'origen atlàntic va generar que, durant els tres dies de duració, a Bellaterra es realitzessin prop de cinquanta actuacions per resoldre incidències de diferents menes. La major part d'elles van ser ateses per la brigada de l'EMD de Bellaterra, que va veure àmpliament multiplicada la seva tasca habitual.

 

 

Concretament, i segons informa l'EMD de Bellaterra en un comunicat, Glòria “va provocar la caiguda d'una vintena d'arbres i branques en espais públics i una desena en propietats privades” que van ser ateses per la brigada. A més, segons l'entitat, es va veure “afectat el cablejat de servei de telefonia en una desena de carrers”, unes incidències derivades també de la força del vent i la caiguda d'arbres i branques. Pel que fa a la pluja, també va donar problemes que van “requerir intervenció en quatre punts del clavegueram de Bellaterra”, i a més es van enretirar dues planxes metàl·liques que ocupaven voreres. 

 

 

Les imatges del pas de la tempesta Glòria per Bellaterra

El vent també va generar desperfectes a construccions a llars privades | Redacció

 

 

Entre les incidències més destacades es van trobar les actuacions a la BV-1414, al Camí Antic de Sant Cugat, el carrer Joaquim Ruira i el torrent que connecta amb la Font de la Bonaigua. A totes elles se sumen també al voltant de cinc actuacions més dels Bombers de la Generalitat, que van enretirar branques i arbres caiguts a zones com el Cercle Sabadellès i la rotonda d'entrada a Bellaterra des de la C-58.

 

 

L'EMD de Bellaterra destaca que “properament, la brigada de l'EMD començarà a retirar les restes dels arbres caiguts en espais públics”. Així mateix, l'entitat recorda que les restes en zones privades hauran de ser retirades pels mateixos veïns. 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: