Seguim demanant una entrevista…

by | gen. 27, 2020 | Editorial

ramon andreu

Ramon Andreu amb el bastó de president de l'EMD, a l'esquerra, la secretària i, a la dreta, el nou alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Laia TR

 

 

El dia a dia del periodisme a vegades és complicat. Parlem d’una professió que sovint amaga interessos, està feta sense rigor o en alguns casos fins i tot crea desinformació. Per acabar-ho d’adobar, ens trobem en l’era de les fake news, és a dir, l’època de crear – o avançar – notícies falses per interès d’alguns… A Bellaterra, malauradament, som àmpliament coneixedors d’això.

 

 

Però què fem? A qui ens creiem? Com ha de ser la comunicació? Nosaltres creiem que és primordial que s’atengui a tothom per igual i que es destini el mateix diner públic a tots els mitjans del poble, no només a aquells afins o propietat del govern. D’aquesta manera tots els ciutadans podran escollir amb tranquil·litat.

 

 

Volem una variada exposició d’arguments, llibertat i respecte. Tots els posicionaments són vàlids, però cal agafar telèfons, contestar peticions i acceptar entrevistes. Retre comptes quan se li demana, que segur que els sabrà respondre perfectament. Senyor Ramon Andreu i membres del govern, els instem a acceptar una entrevista que ja fa anys que demanem, en les condicions que vulguin… Sinó, va passant el temps i les incògnites creixen.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: