ramon andreu
Ramon Andreu amb el bastó de president de l'EMD, a l'esquerra, la secretària i, a la dreta, el nou alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Laia TR

 

 

El dia a dia del periodisme a vegades és complicat. Parlem d’una professió que sovint amaga interessos, està feta sense rigor o en alguns casos fins i tot crea desinformació. Per acabar-ho d’adobar, ens trobem en l’era de les fake news, és a dir, l’època de crear – o avançar – notícies falses per interès d’alguns… A Bellaterra, malauradament, som àmpliament coneixedors d’això.

 

 

Però què fem? A qui ens creiem? Com ha de ser la comunicació? Nosaltres creiem que és primordial que s’atengui a tothom per igual i que es destini el mateix diner públic a tots els mitjans del poble, no només a aquells afins o propietat del govern. D’aquesta manera tots els ciutadans podran escollir amb tranquil·litat.

 

 

Volem una variada exposició d’arguments, llibertat i respecte. Tots els posicionaments són vàlids, però cal agafar telèfons, contestar peticions i acceptar entrevistes. Retre comptes quan se li demana, que segur que els sabrà respondre perfectament. Senyor Ramon Andreu i membres del govern, els instem a acceptar una entrevista que ja fa anys que demanem, en les condicions que vulguin… Sinó, va passant el temps i les incògnites creixen.