Unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra
Unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

[TEXT: Grup Escolta Bellaterra]

 

 

Des del Cau ens proposem canviar el món, ens proposem entendre'l i deixar-lo millor de com l'hem trobat. Constantment ens endinsem en projectes per poder fer el que tant estimem: connectar amb la natura, l'entorn, la gent i la cultura. I amb els valors que tant prediquem intentem fer-ho amb l'amor més gran possible.

 

 

Des de la unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra hem volgut anar una mica més enllà del sistema que coneixem i submergir-nos en uns conceptes de vida diferents dels nostres però que compartim en valors.

 

 

Els nois i noies de la unitat estan duent a terme el projecte de marxar fora de Catalunya i poder conèixer un medi diferent en un eco aldea. Descobrir com s'organitzen i treballen, ajudar-les i tenir una visió crítica del medi ambient i altres sistemes socioeconòmics és el seu propòsit. 

 

 

Cartell del mercat de segona mà del Grup Escolta Bellaterra
Cartell del mercat de segona mà del Grup Escolta Bellaterra | GEB

 

 

Per fer-ho tenen clar que necessiten l’ajuda més gran possible, tant econòmica com d’aprenentatge. Per aquesta raó han contactat i portat al cau a persones que les han motivat i ensenyat com encaminar una cosa així quins mètodes hi ha per fer-ho, van preparar i sortejar una panera al Nadal i pel mateix motiu faran un mercat de segona mà dissabte 15 de febrer,de 10 a 19.30h, a la plaça del Pi, per poder explicar en profunditat la màgia de tot això als veïns que desitgin apropar-se, preguntar i si volen comprar alguna cosa que els pugui agradar i per poder seguir tirant el projecte endavant.  Podreu trobar roba, llibres, pel·lícules i altres estris i accessoris. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar el perfil d'Instagram del Cau de Bellaterra