El Grup Escolta prepara un mercat de segona mà a Bellaterra

by | gen. 31, 2020 | Espai d'Entitats

Unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra

Unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

[TEXT: Grup Escolta Bellaterra]

 

 

Des del Cau ens proposem canviar el món, ens proposem entendre'l i deixar-lo millor de com l'hem trobat. Constantment ens endinsem en projectes per poder fer el que tant estimem: connectar amb la natura, l'entorn, la gent i la cultura. I amb els valors que tant prediquem intentem fer-ho amb l'amor més gran possible.

 

 

Des de la unitat de Pioners i Caravel·les del Cau de Bellaterra hem volgut anar una mica més enllà del sistema que coneixem i submergir-nos en uns conceptes de vida diferents dels nostres però que compartim en valors.

 

 

Els nois i noies de la unitat estan duent a terme el projecte de marxar fora de Catalunya i poder conèixer un medi diferent en un eco aldea. Descobrir com s'organitzen i treballen, ajudar-les i tenir una visió crítica del medi ambient i altres sistemes socioeconòmics és el seu propòsit. 

 

 

Cartell del mercat de segona mà del Grup Escolta Bellaterra

Cartell del mercat de segona mà del Grup Escolta Bellaterra | GEB

 

 

Per fer-ho tenen clar que necessiten l’ajuda més gran possible, tant econòmica com d’aprenentatge. Per aquesta raó han contactat i portat al cau a persones que les han motivat i ensenyat com encaminar una cosa així quins mètodes hi ha per fer-ho, van preparar i sortejar una panera al Nadal i pel mateix motiu faran un mercat de segona mà dissabte 15 de febrer,de 10 a 19.30h, a la plaça del Pi, per poder explicar en profunditat la màgia de tot això als veïns que desitgin apropar-se, preguntar i si volen comprar alguna cosa que els pugui agradar i per poder seguir tirant el projecte endavant.  Podreu trobar roba, llibres, pel·lícules i altres estris i accessoris. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar el perfil d'Instagram del Cau de Bellaterra

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: