Accident d’importància just davant de l’Hostal Sant Pancraç

by | febr. 10, 2020 | Successos

El cop va ser contra un arbre davant de l'hostal Sant Pancraç

El cop va ser contra un arbre davant de l'hostal Sant Pancraç | Cedida

 

 

Un cotxe va tenir un accident de trànsit aquest cap de setmana a la plaça del Pi de Bellaterra. L'automòbil, un model nou d'Òpel esportiu de color vermell, va impactar contra un dels arbres de davant de l'hostal Sant Pancraç de Bellaterra al voltant de les 04.20 h de la matinada de dissabte 8 a diumenge 9 de febrer. Després del cop, va quedar al mig de la carretera, obstruint el trànsit.

 

 

Tot i que no hi va haver ferits de consideració, segons indiquen des de l'establiment, el cotxe va impactar directament contra l'arbre a una gran velocitat i va provocar un fort soroll que va alertar alguns veïns. Una de les rodes del vehicle, que portava tres nois a l'interior, va quedar completament inutilitzada i el mateix cotxe va patir greus desperfectes.

 

 

A causa de l'avançada hora de la col·lisió, el vehicle no va afectar pràcticament a la circulació d'altres vehicles ni va provocar danys majors, tot i que segons uns testimonis va generar una columna de fum del motor del cotxe. A la zona es va personar una patrulla de la Policia Local de Cerdanyola, que va assistir els accidentats fins que va venir la grua. 

 

 

Segons informa la policia cerdanyolenca, el conductor del vehicle va donar positiu en el control d'alcoholèmia i el cotxe li va ser retirat per un presumpte delicte contra la seguretat viària

 

 

Així ha quedat l'arbre

Així ha quedat l'arbre | Redacció

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: