El cop va ser contra un arbre davant de l'hostal Sant Pancraç
El cop va ser contra un arbre davant de l'hostal Sant Pancraç | Cedida

 

 

Un cotxe va tenir un accident de trànsit aquest cap de setmana a la plaça del Pi de Bellaterra. L'automòbil, un model nou d'Òpel esportiu de color vermell, va impactar contra un dels arbres de davant de l'hostal Sant Pancraç de Bellaterra al voltant de les 04.20 h de la matinada de dissabte 8 a diumenge 9 de febrer. Després del cop, va quedar al mig de la carretera, obstruint el trànsit.

 

 

Tot i que no hi va haver ferits de consideració, segons indiquen des de l'establiment, el cotxe va impactar directament contra l'arbre a una gran velocitat i va provocar un fort soroll que va alertar alguns veïns. Una de les rodes del vehicle, que portava tres nois a l'interior, va quedar completament inutilitzada i el mateix cotxe va patir greus desperfectes.

 

 

A causa de l'avançada hora de la col·lisió, el vehicle no va afectar pràcticament a la circulació d'altres vehicles ni va provocar danys majors, tot i que segons uns testimonis va generar una columna de fum del motor del cotxe. A la zona es va personar una patrulla de la Policia Local de Cerdanyola, que va assistir els accidentats fins que va venir la grua. 

 

 

Segons informa la policia cerdanyolenca, el conductor del vehicle va donar positiu en el control d'alcoholèmia i el cotxe li va ser retirat per un presumpte delicte contra la seguretat viària

 

 

Així ha quedat l'arbre
Així ha quedat l'arbre | Redacció