Ambient primaveral amb temperatures altes a Bellaterra

by | febr. 10, 2020 | Méteo

El sol predominarà a l'inici de setmana

El sol predominarà en l'inici de setmana | Toni Alfaro

 

 

L'ambient primaveral continua durant aquest inici de setmana a Bellaterra i a tot el Vallès Occidental, amb temperatures elevades, que poden arribar a superar els 20 graus. L'inici de setmana també estarà marcat pel domini del sol i l'absència de precipitacions, tal com explica el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

De totes maneres, Mauri destaca que el temps podria canviar a mitjans de setmana, ennuvolant-se més i amb la possibilitat d'algun ruixat i amb les màximes més baixes.

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: