‘Reflexions a l’escola’ parlarà al Ramon Fuster sobre el dret a la informació

by | febr. 10, 2020 | Cultura

L'escola de primaria Ramon Fuster de Bellaterra | EMD Bellaterra

 

 

L'Escola Ramon Fuster de Bellaterra acollirà de nou una de les conferències del cicle 'Reflexions a l'escola', organitzat cada any de la mà de la Fundació Collserola. La xerrada versarà sobre el dret a la informació per part de la ciutadania, i se celebrarà el pròxim dilluns 16 de març a les 19 h al centre bellaterrenc. “El dret a la informació, un combat diari” estarà presentada per la periodista Neus Tomàs, directora adjunta del mitjà nacional eldiario.es. 

 

 

La informació és un dret, el dret dels ciutadans a saber què passa al món, al seu barri o al seu equip de futbol sense que els enganyin”, destaca Tomàs com a punt de partida de la seva conferència. Una xerrada que, a més, estarà presentada per la també periodista Clàudia Rius, cap de redacció del mitjà cultural Núvol​,​ ​que serà la moderadora de tot el cicle 'Reflexions a l'escola'. 

 

 

D'altra banda, la de Bellaterra és l'última de les xerrades que la Fundació Collserola oferirà a tres dels seus centres. La primera d'elles començarà aquest mateix dilluns 10 de febrer a l'Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, a Barcelona, amb “El futbol com a bé comú” de l'escriptor i periodista John Carlin. A la mateixa escola, David Fernàndez, periodista i exdiputat per la CUP, parlarà sobre temes relacionats amb la llibertat el pròxim dilluns 9 de març. D'altra banda, l'antropòloga i educadora social Yayo Herrero, pronunciarà “Una cultura que posi la vida al centre” el dimecres 19 de febrer, a l'Escola Avenç de Sant Cugat

 

 

Assistents a les conferències de la desena edició del cicle 'Reflexions a l'escola'

Assistents a les conferències de la desena edició del cicle 'Reflexions a l'escola' | Fundació Collserola

Vols llegir més…?

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: