L'escola de primaria Ramon Fuster de Bellaterra | EMD Bellaterra

 

 

L'Escola Ramon Fuster de Bellaterra acollirà de nou una de les conferències del cicle 'Reflexions a l'escola', organitzat cada any de la mà de la Fundació Collserola. La xerrada versarà sobre el dret a la informació per part de la ciutadania, i se celebrarà el pròxim dilluns 16 de març a les 19 h al centre bellaterrenc. “El dret a la informació, un combat diari” estarà presentada per la periodista Neus Tomàs, directora adjunta del mitjà nacional eldiario.es. 

 

 

La informació és un dret, el dret dels ciutadans a saber què passa al món, al seu barri o al seu equip de futbol sense que els enganyin”, destaca Tomàs com a punt de partida de la seva conferència. Una xerrada que, a més, estarà presentada per la també periodista Clàudia Rius, cap de redacció del mitjà cultural Núvol​,​ ​que serà la moderadora de tot el cicle 'Reflexions a l'escola'. 

 

 

D'altra banda, la de Bellaterra és l'última de les xerrades que la Fundació Collserola oferirà a tres dels seus centres. La primera d'elles començarà aquest mateix dilluns 10 de febrer a l'Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, a Barcelona, amb “El futbol com a bé comú” de l'escriptor i periodista John Carlin. A la mateixa escola, David Fernàndez, periodista i exdiputat per la CUP, parlarà sobre temes relacionats amb la llibertat el pròxim dilluns 9 de març. D'altra banda, l'antropòloga i educadora social Yayo Herrero, pronunciarà “Una cultura que posi la vida al centre” el dimecres 19 de febrer, a l'Escola Avenç de Sant Cugat

 

 

Assistents a les conferències de la desena edició del cicle 'Reflexions a l'escola'
Assistents a les conferències de la desena edició del cicle 'Reflexions a l'escola' | Fundació Collserola