Xerrada de l’ANC Bellaterra al Club sobre les eines de país i el teixit empresarial

by | febr. 10, 2020 | Espai d'Entitats

Entrada al Club Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

L'ANC de Bellaterra organitza una xerrada amb una representant del secretariat nacional de l'entitat sobre les eines de país relacionades amb el teixit comercial, i molt especialment pel que fa a la Cambra de Comerç de Barcelona. El col·loqui es farà el pròxim dimecres 12 de febrer a les 19.30 h, al Club Bellaterra (plaça del Pi, 3 de Bellaterra) i estarà obert a tothom interessat. 

 

 

L'encarregada de dur a terme la conferència serà la secretària nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, Montse Soler Prat, que forma part també del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona. Soler forma part de la candidatura impulsada per l'ANC que, en les últimes eleccions, es va fer amb la majoria de l'òrgan administratiu català. 

 

 

Aquesta trobada està dirigida especialment a empresaris i autònoms perquè, més enllà de la seva filiació política, copsin millor de què es parla quan es parla de la Cambra de Comerç i quina autoritat té dins el panorama administratiu català. D'altra banda, s'explicaran diverses qüestions que poden servir d'eina per empresaris i autònoms, i per tant es dedicarà bona part de la xerrada a atendre a les diferents preguntes del públic. 

 

 

En finalitzar l'acte, des de l'entitat expliquen que hi haurà un petit piscolabis per a tots els assistents. 

 

 

Cartell de la xerrada

Cartell de la xerrada | ANC Bellaterra

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: