Entrada al Club Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

L'ANC de Bellaterra organitza una xerrada amb una representant del secretariat nacional de l'entitat sobre les eines de país relacionades amb el teixit comercial, i molt especialment pel que fa a la Cambra de Comerç de Barcelona. El col·loqui es farà el pròxim dimecres 12 de febrer a les 19.30 h, al Club Bellaterra (plaça del Pi, 3 de Bellaterra) i estarà obert a tothom interessat. 

 

 

L'encarregada de dur a terme la conferència serà la secretària nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, Montse Soler Prat, que forma part també del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona. Soler forma part de la candidatura impulsada per l'ANC que, en les últimes eleccions, es va fer amb la majoria de l'òrgan administratiu català. 

 

 

Aquesta trobada està dirigida especialment a empresaris i autònoms perquè, més enllà de la seva filiació política, copsin millor de què es parla quan es parla de la Cambra de Comerç i quina autoritat té dins el panorama administratiu català. D'altra banda, s'explicaran diverses qüestions que poden servir d'eina per empresaris i autònoms, i per tant es dedicarà bona part de la xerrada a atendre a les diferents preguntes del públic. 

 

 

En finalitzar l'acte, des de l'entitat expliquen que hi haurà un petit piscolabis per a tots els assistents. 

 

 

Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada | ANC Bellaterra