Baralla a la plaça del Pi de Bellaterra

by | febr. 11, 2020 | Successos

Mossos d'Esquadra a la plaça del Pi | ARXIU
Mossos d'Esquadra a la plaça del Pi

Mossos d'Esquadra a la plaça del Pi | Arxiu

 

 

Diverses persones, presumiblement de fora del veïnat de Bellaterra -segons indica un testimoni-, es van enfrontar en una baralla a la plaça del Pi de Bellaterra. L'incident es va produir al vespre del passat diumenge 2 de febrer, al voltant de les 21.30 h, i va implicar a diversos individus, tres o quatre segons els testimonis, que van colpejar violentament a un altre. A causa de la situació violenta, va intervenir una dotació del Servei d'Emergències Mèdiques, així com els Mossos d'Esquadra.

 

 

Segons asseguren des de la Policia de la Generalitat, un testimoni va trucar demanant ajuda a causa de l'agressió i, quan els agents es van personar al lloc dels fets, ja hi havia una ambulància atenent a l'agredit. L'individu mostrava signes de violència i lesions lleus, i va ser traslladat a un centre hospitalari per posar denúncia, segons ell mateix va declarar. Els agents no van trobar armes ni objectes susceptibles de ser-ho, tot i que l'agredit va haver de refugiar-se dins un vehicle per evitar els cops.

 

 

Un altre testimoni indica que un veí va mediar en la baralla, intentant ajudar l'agredit, i que els agressors van tirar pedres al cotxe on es va refugiar la víctima de l'agressió conjunta. Després d'uns minuts, els sospitosos van fugir per la Via Verda, i no eren al lloc dels fets quan els Mossos d'Esquadra es van presentar.

 

 

Segons diu el cos policial, sembla que la víctima i els agressors es coneixien, i per tant això hauria de facilitar l'obtenció de dades per tramitar una denúncia de la qual, tot i això, encara no tenen constància.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: