Crema l’aparell elèctric a un carrer de Bellaterra

by | febr. 11, 2020 | Successos

L'incendi es va produïr a l'altura dels cables d'electricitat i no va afectar a cap particular

L'incendi es va produïr a l'altura dels cables d'electricitat i no va afectar a cap particular | Cedida

 

 

Un incendi va cremar part de l'aparell elèctric al carrer Pin i Soler de Bellaterra el passat diumenge 2 de febrer. Les flames van iniciar-se per causes desconegudes al voltant de les 15 h, tot i que sembla que s'haurien degut a causa d'un curtcircuit a la línia de subministrament d'electricitat del carrer, a l'altura del número 18. 

 

 

Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya, l'incendi va afectar durant aproximadament 30 minuts l'aparell elèctric i va ser extingit pel cos de bombers. Sortosament, les flames no van afectar cap propietat privada i es van apagar sense majors conseqüències, tot i l'espectacularitat d'un incident que va deixar fum negre i algunes explosions de guspires per la tensió elèctrica. 

 

 

 

La dotació dels Bombers que va actuar en l'incendi es va limitar a apagar el foc per evitar mals majors. La reparació i manteniment de la línia que queda per endavant, indiquen, anirà a càrrec de la companyia subministradora. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: