L'incendi es va produïr a l'altura dels cables d'electricitat i no va afectar a cap particular
L'incendi es va produïr a l'altura dels cables d'electricitat i no va afectar a cap particular | Cedida

 

 

Un incendi va cremar part de l'aparell elèctric al carrer Pin i Soler de Bellaterra el passat diumenge 2 de febrer. Les flames van iniciar-se per causes desconegudes al voltant de les 15 h, tot i que sembla que s'haurien degut a causa d'un curtcircuit a la línia de subministrament d'electricitat del carrer, a l'altura del número 18. 

 

 

Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya, l'incendi va afectar durant aproximadament 30 minuts l'aparell elèctric i va ser extingit pel cos de bombers. Sortosament, les flames no van afectar cap propietat privada i es van apagar sense majors conseqüències, tot i l'espectacularitat d'un incident que va deixar fum negre i algunes explosions de guspires per la tensió elèctrica. 

 

 

 

La dotació dels Bombers que va actuar en l'incendi es va limitar a apagar el foc per evitar mals majors. La reparació i manteniment de la línia que queda per endavant, indiquen, anirà a càrrec de la companyia subministradora.