Homenatge de l’Ajuntament a una veïna centenària de la ciutat

by | febr. 11, 2020 | Societat

Blanco amb la regidora de Gent Gran, Carme Arché, i l'alcalde Carlos Cordón

Blanco amb la regidora de Gent Gran, Carme Arché, i l'alcalde Carlos Cordón | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

La cerdanyolenca Remedios Blanco Zambrana va complir 100 anys el passat 9 de febrer. Com a part de la celebració d'una fita vital tan important com és la d'arribar a aquesta edat, la regidora de Gent Gran, Carme Arché, i l'alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón, van assistir a la festa de celebració del centenari de la veïna el dissabte 8 al matí.

 

 

Nascuda a Olvera, a la província de Cadis, resideix a Cerdanyola des dels 20 anys, i va celebrar el seu centenari a la residència assistida per a gent gran a on viu, a l’Avinguda de Lesseps. Acompanyada per la seva família, companyes i companys de la residència, junt amb el personal que hi treballa, va gaudir d’una festa on no hi va faltar el pastís dels 100 anys i regals per l’efemèride. Els seus 6 besnets la van ajudar a apagar les espelmes, en una festa avançada un dia perquè tothom gaudís d'una celebració en la que Remedios no va parar de riure.

 

 

Cordón i Arché van compartir la festa amb la veïna, lliurant-li uns obsequis en nom de la ciutat: un ram de flors, un diploma i un pin. La Generalitat de Catalunya, titular de la residència pública que gestiona el grup Pere Mata, va obsequiar Blanco amb un regal junt amb un text on es destacava l’important paper de la gent gran en la nostra societat.

 

 

Remedios Blanco Zambrana té dos fills, 4 nets i 6 besnets. Al llarg de la seva vida Remedios va combinar les feines de casa amb treballs de neteja. Darrerament va dedicar-se a fer tasques de cura familiar i de la llar.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: