David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec'
David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec' | El Musical de Bellaterra

 

 

El periodista i divulgador musical David Puertas presentarà el seu llibre El pianista cec (Pagès editors) a El Musical de Bellaterra. Ho farà el pròxim dijous 13 de febrer, a les 19 h, en un acte a la mateixa seu de l'escola de música i conservatori de Bellaterra. La presentació estarà oberta a tothom i només cal reservar plaça a través d'aquest enllaç

 

 

La novel·la parla del viatge personal i musical d'un músic en embarcar-se al creuer “Don Juan” per viure tot un seguit d’aventures, però sobretot per viure la música des de la seva primera feina com a professional com a membre de l’orquestra de bord. En el seu viatge musical i personal recordarà les històries que li explicava el seu vell mestre de piano: històries protagonitzades per Mozart, Beethoven, Chopin, Debussy…

 

 

Podeu trobar més informació sobre la novel·la i la presentació aquí