El Musical acull la presentació d’una novel·la sobre el viatge i la música

by | febr. 11, 2020 | Cultura

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec'

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec' | El Musical de Bellaterra

 

 

El periodista i divulgador musical David Puertas presentarà el seu llibre El pianista cec (Pagès editors) a El Musical de Bellaterra. Ho farà el pròxim dijous 13 de febrer, a les 19 h, en un acte a la mateixa seu de l'escola de música i conservatori de Bellaterra. La presentació estarà oberta a tothom i només cal reservar plaça a través d'aquest enllaç

 

 

La novel·la parla del viatge personal i musical d'un músic en embarcar-se al creuer “Don Juan” per viure tot un seguit d’aventures, però sobretot per viure la música des de la seva primera feina com a professional com a membre de l’orquestra de bord. En el seu viatge musical i personal recordarà les històries que li explicava el seu vell mestre de piano: històries protagonitzades per Mozart, Beethoven, Chopin, Debussy…

 

 

Podeu trobar més informació sobre la novel·la i la presentació aquí

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: