El Musical acull la presentació d’una novel·la sobre el viatge i la música

by | febr. 11, 2020 | Cultura

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec'

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec' | El Musical de Bellaterra

 

 

El periodista i divulgador musical David Puertas presentarà el seu llibre El pianista cec (Pagès editors) a El Musical de Bellaterra. Ho farà el pròxim dijous 13 de febrer, a les 19 h, en un acte a la mateixa seu de l'escola de música i conservatori de Bellaterra. La presentació estarà oberta a tothom i només cal reservar plaça a través d'aquest enllaç

 

 

La novel·la parla del viatge personal i musical d'un músic en embarcar-se al creuer “Don Juan” per viure tot un seguit d’aventures, però sobretot per viure la música des de la seva primera feina com a professional com a membre de l’orquestra de bord. En el seu viatge musical i personal recordarà les històries que li explicava el seu vell mestre de piano: històries protagonitzades per Mozart, Beethoven, Chopin, Debussy…

 

 

Podeu trobar més informació sobre la novel·la i la presentació aquí

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: