El Musical acull la presentació d’una novel·la sobre el viatge i la música

by | febr. 11, 2020 | Cultura

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec'

David Puertas, divulgador musical, periodista i autor d' 'El pianista cec' | El Musical de Bellaterra

 

 

El periodista i divulgador musical David Puertas presentarà el seu llibre El pianista cec (Pagès editors) a El Musical de Bellaterra. Ho farà el pròxim dijous 13 de febrer, a les 19 h, en un acte a la mateixa seu de l'escola de música i conservatori de Bellaterra. La presentació estarà oberta a tothom i només cal reservar plaça a través d'aquest enllaç

 

 

La novel·la parla del viatge personal i musical d'un músic en embarcar-se al creuer “Don Juan” per viure tot un seguit d’aventures, però sobretot per viure la música des de la seva primera feina com a professional com a membre de l’orquestra de bord. En el seu viatge musical i personal recordarà les històries que li explicava el seu vell mestre de piano: històries protagonitzades per Mozart, Beethoven, Chopin, Debussy…

 

 

Podeu trobar més informació sobre la novel·la i la presentació aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: