El pròxim Fòrum Bellaterra, sobre els ateneus de Cerdanyola i Sant Cugat

by | febr. 11, 2020 | Espai d'Entitats

Ateneu de Cerdanyola del Vallès | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Fòrum Bellaterra torna a organitzar, aquest 2020, les seves tertúlies mensuals. 'Ateneu de Cerdanyola i l'Ateneu de Sant Cugat: maneres de fer país' és la pròxima xerrada que tindrà lloc el dijous 20 de febrer a les 20 h al Centre Cívic de Bellaterra. 

 

 

L'associació cultural vol parlar aquest cop sobre els ateneus, una entitat cultural ja molt assentada, segons afirma Chus Cornellana, presidenta del Fòrum. Cornellana indica que l'objectiu és debatre entre els dos tipus de gestió dels ateneus; des d'un ateneu de gestió pública, com és el de Cerdanyola, a un de gestió privada, com és el de Sant Cugat. 

 

 

La directora del Fòrum aclareix que aquestes dues maneres d'Ateneu són dues maneres de fer país. “Tots dos funcionen molt bé”, afirma Chus. A més, la presidenta explica que, en certa manera, així busquen “agermanar els tres pobles de Cerdanyola, Bellaterra i Sant Cugat, un eix que ha de tenir les relacions fluides”.

 

 

Cartell de la pròxima edició del Fòrum Bellaterra

Cartell de la pròxima edició del Fòrum Bellaterra | Fòrum Bellaterra

 

 

Es comptarà amb la presència dels ponents Santi Morera i Ramon Camprubí, de l'Ateneu de Cerdanyola, i Àlvar Roda i Toni Ramon de l'Ateneu de Sant Cugat. La presentació de l'acte i la moderació de la tertúlia serà a càrrec de Chus Cornellana. L'entrada és lliure i el debat estarà sempre en la paraula dels assistents.

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: