Per a la majoria de gossos i els seus propietaris els petards són un veritable malson.
La malaltia de la Leishmaniosi pot afectar greument la salut de la nostra mascota encara que no es presentin símptomes | Cedida

 

 

Bellaterra és una zona amb molta presència del paràsit Leishmania causant de la Leishmaniosi, una de les malalties més greus i freqüents que afecten els nostres gossos. La Leishmania es transmet per la picada d'insectes als nostres gossos, i en algunes ocasions pot arribar a ser mortal. És important, doncs, seguir una estratègia de prevenció i control supervisada per un veterinari, que inclogui un diagnòstic precoç de la malaltia per poder actuar més efectivament.

 

 

Segons indiquen des de Family Can a Bellaterra, durant els mesos de febrer i març és quan podem detectar amb més fiabilitat els gossos que han contret la Leishmaniosi durant l'estiu anterior. És doncs el moment més indicat per fer una petita analítica i descartar que el nostre gos estigui començant a desenvolupar la malaltia tot i que no en veiem els símptomes encara.

 

 

Cartell de la campanya contra la Leishmaniosi de Family Can
Cartell de la campanya contra la Leishmaniosi de Family Can | Family Can

 

 

En l'actualitat la ciència veterinària de diferents eines per evitar la malaltia. Combinant-les adequadament aconseguirem una protecció superior al 90% contra la Leishmaniosi. Però a vegades ja és massa tard per evitar-ne el contagi i la millor solució per la salut del nostre gos és el tractament immediat, un procediment que passa per una anàlisi inicial indispensable.

 

 

Des de Family Can us poden ajudar a la diagnosi a través d'una analítica amb un cost de 38 euros, amb extracció inclosa. Contacteu amb el seu equip veterinari per establir un PLA ANTI-LEISHMÀNIA adaptat al vostre gos i la vostra família, trucant o enviant un missatge de Whatsapp al 661 333 597 o bé apropant-vos al seu local a la plaça del Pi, 3, local 4, a Bellaterra.