Saps si el teu gos ha contret la Leishmaniosi? Ara és el moment d’esbrinar-ho

by | febr. 12, 2020 | Comerços Amics

Per a la majoria de gossos i els seus propietaris els petards són un veritable malson.

La malaltia de la Leishmaniosi pot afectar greument la salut de la nostra mascota encara que no es presentin símptomes | Cedida

 

 

Bellaterra és una zona amb molta presència del paràsit Leishmania causant de la Leishmaniosi, una de les malalties més greus i freqüents que afecten els nostres gossos. La Leishmania es transmet per la picada d'insectes als nostres gossos, i en algunes ocasions pot arribar a ser mortal. És important, doncs, seguir una estratègia de prevenció i control supervisada per un veterinari, que inclogui un diagnòstic precoç de la malaltia per poder actuar més efectivament.

 

 

Segons indiquen des de Family Can a Bellaterra, durant els mesos de febrer i març és quan podem detectar amb més fiabilitat els gossos que han contret la Leishmaniosi durant l'estiu anterior. És doncs el moment més indicat per fer una petita analítica i descartar que el nostre gos estigui començant a desenvolupar la malaltia tot i que no en veiem els símptomes encara.

 

 

Cartell de la campanya contra la Leishmaniosi de Family Can

Cartell de la campanya contra la Leishmaniosi de Family Can | Family Can

 

 

En l'actualitat la ciència veterinària de diferents eines per evitar la malaltia. Combinant-les adequadament aconseguirem una protecció superior al 90% contra la Leishmaniosi. Però a vegades ja és massa tard per evitar-ne el contagi i la millor solució per la salut del nostre gos és el tractament immediat, un procediment que passa per una anàlisi inicial indispensable.

 

 

Des de Family Can us poden ajudar a la diagnosi a través d'una analítica amb un cost de 38 euros, amb extracció inclosa. Contacteu amb el seu equip veterinari per establir un PLA ANTI-LEISHMÀNIA adaptat al vostre gos i la vostra família, trucant o enviant un missatge de Whatsapp al 661 333 597 o bé apropant-vos al seu local a la plaça del Pi, 3, local 4, a Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: