Bellaterra i la UAB van generar 2.307.888 viatges als Ferrocarrils el 2019

by | febr. 13, 2020 | Societat

L'estació de FGC de Bellaterra | Laia TR

 

 

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) presenten un balanç positiu l'any 2019 pel que fa al nombre de viatges generats a la ciutat des de les dues estacions bellaterrenques: Bellaterra i Universitat Autònoma de Barcelona. En total, les dues estacions va generar al llarg de l'any 2019 un total de 2.307.888 viatges, un 4,4% més que l'any anterior.

 

 

En concret, a l'estació de FGC de Bellaterra l'any 2018 es van realitzar 549.239 viatges i el 2019, 532.497. Segons la companyia el descens de la demanda en l'estació és estadístic i es deu al tall de servei per obres entre Bellaterra i Can Feu / Gràcia del 13 d'agost al 2 de setembre del 2018. L'estació de l'EMD va acollir les cancel·lacions de les persones provinents del servei de bus alternatiu que cobria les estacions afectades pel tall (Can Feu / Gràcia, Sant Quirze i UAB), de manera que va afectar positivament en l'augment dels viatges.

 

 

A l'estació de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre els mesos de gener i desembre del 2018 es van produir 1.660.939 viatges i 1.775.391 el 2019. De manera que, en total, Cerdanyola va acollir 97.710 viatges més el 2019 que el 2018, un increment del 4,4%. Respecte als resultats de l'Índex de Satisfacció del Client de la companyia, que valora 27 aspectes del servei, la línia Barcelona – Vallès ha assolit un valor de 77, el segon més alt des de la història de l'indicador, des del 1987.

 

 

En els propers mesos arribaran 15 nous trens als Ferrocarrils de la Generalitat que permetran la implantació, l'estiu de 2021, de nous horaris de línia i incrementar l'oferta de trens en hores punta i la resta de la jornada. Les actuacions comportaran la realització de la modificació de la senyalització, millora de la catenària, la renovació d'agulles de finals de 2019 i la construcció de la nova subestació elèctrica a Bellaterra.

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: