L’Escola Ramon Fuster organitza una xocolatada solidària per Sant Joan de Déu

by | febr. 13, 2020 | Societat

Escola Ramon Fuster

La xocolatada es farà al pati del Ramon Fuster de Bellaterra | Fundació Collserola
 

 

 

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Escola Ramon Fuster de Bellaterra organitza una xocolatada solidària en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L'acte es farà aquest divendres 14 de febrer de 17 a 18 h al pati del centre bellaterrenc (Carrer de l'Escultor Vallmitjana, 9) i estarà obert a tothom interessat a contribuir amb la iniciativa per a commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer Infantil, aquest dissabte 15.

 

 

Des de l'escola criden a tothom a participar amb l'activitat solidària per ajudar a l'hospital universitari en la seva investigació sobre el càncer infantil. Una acció que se suma a les més de 1.000 xocolatades engegades a desenes de centenars d'escoles per ajudar a Sant Joan de Déu al llarg de tot el territori espanyol. La iniciativa va aconseguir l'any passat 400.717 euros en 864 xocolatades diferents a tot l'estat, 1.360 euros dels quals van venir de l'Escola Ramon Fuster de Bellaterra. 

 

 

Cartell de la xocolatada

Cartell de la xocolatada | Fundació Collserola

 

 

La directora d'Infantil i Primària del centre, Maria Josep Arrabal, explica que des del centre estan encantats en tornar a col·laborar amb una iniciativa en què participen des del 2018. “Nosaltres ja col·laborem de diferents maneres amb Sant Joan de Déu, però quan van engegar la iniciativa ens ho van proposar i ens va agradar molt”, explica Arrabal sobre una activitat que enguany porta el lema “Fem 1.200 xocolatades!”

 

 

Segons la directora, la xocolatada es farà a la mateixa cuina de l'escola i es repartirà al pati, on s'habilitarà un punt per a recollida de donatius per part dels pares i mares dels infants. L'endemà, el dia 15, la mateixa AFA farà recompte dels diners recaptats i els enviarà a l'hospital per finançar la recerca contra el càncer infantil.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: