Escola Ramon Fuster
La xocolatada es farà al pati del Ramon Fuster de Bellaterra | Fundació Collserola
 

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Ramon Fuster de Bellaterra organitza una xocolatada solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’acte es farà aquest divendres 14 de febrer de 17 a 18 h al pati del centre bellaterrenc (Carrer de l’Escultor Vallmitjana, 9) i estarà obert a tothom interessat a contribuir amb la iniciativa per a commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer Infantil, aquest dissabte 15.

Des de l’escola criden a tothom a participar amb l’activitat solidària per ajudar a l’hospital universitari en la seva investigació sobre el càncer infantil. Una acció que se suma a les més de 1.000 xocolatades engegades a desenes de centenars d’escoles per ajudar a Sant Joan de Déu al llarg de tot el territori espanyol. La iniciativa va aconseguir l’any passat 400.717 euros en 864 xocolatades diferents a tot l’estat, 1.360 euros dels quals van venir de l’Escola Ramon Fuster de Bellaterra. 

Cartell de la xocolatada
Cartell de la xocolatada | Fundació Collserola

La directora d’Infantil i Primària del centre, Maria Josep Arrabal, explica que des del centre estan encantats en tornar a col·laborar amb una iniciativa en què participen des del 2018. “Nosaltres ja col·laborem de diferents maneres amb Sant Joan de Déu, però quan van engegar la iniciativa ens ho van proposar i ens va agradar molt”, explica Arrabal sobre una activitat que enguany porta el lema “Fem 1.200 xocolatades!”

Segons la directora, la xocolatada es farà a la mateixa cuina de l’escola i es repartirà al pati, on s’habilitarà un punt per a recollida de donatius per part dels pares i mares dels infants. L’endemà, el dia 15, la mateixa AFA farà recompte dels diners recaptats i els enviarà a l’hospital per finançar la recerca contra el càncer infantil.