Des de la redacció del BellaterraDiari estem atents a les vostres queixes i opinions, per tal de fer-les públiques
Des de la redacció del BellaterraDiari estem atents a les vostres queixes i opinions, per tal de fer-les públiques | Redacció

 

 

Al BellaterraDiari treballem dia a dia per informar els bellaterrencs i bellaterrenques sobre tot el què passa al poble. La nostra plataforma vol servir com un lloc on informar de forma rigorosa i amb qualitat, no només sobre tot allò que passa a Bellaterra, sinó també sobre allò que pugui interessar al veïnat. Tanmateix, també volem postular-nos com una finestra perquè tots els veïns puguin expressar les seves preocupacions sobre el dia a dia al municipi. 

 

 

Tens alguna cosa a dir sobre Bellaterra? Si és així, ens pots fer arribar una Carta dels Lectors a l'adreça de correu electrònic info@bellaterradiari.cat. Recorda signar-la i enviar-nos el teu nom, cognom i DNI. Aquest últim no serà publicat, però ens servirà per acreditar la teva persona. El text serà publicat a Cartes dels Lectors. També ens pots fer arribar fotografies, fotodenúncies o els comentaris que consideris pertinents a través de FacebookTwitter i/o Instagram. També tenim distribuació per butlletí de correu electrònic!

 

 

Cerquem opinadors

 

D'altra banda, si vols contribuïr d'una forma més habitual, tens una opinió ferma sobre Bellaterra i vols expressar-la, també pots adreçar-te a nosaltres com a col·laborador habitual. Així, també cerquem veïns i veïnes que es vulguin convertir en opinadors regulars del BellaterraDiari. 

 

 

Si vols formar part de la nostra plantilla d'opinadors, envia'ns un correu a info@bellaterradiari.cat, amb el teu text, una foto de primer pla i una proposta sobre la regularitat amb la que t'agradaria col·laborar amb nosaltres. 

 

 

Si vols contribuïr amb nosaltres però creus que la participació directa no va amb tu, pots saber més sobre com fer-ho aquí

 

 

Fem entre tots, de Bellaterra, un espai viu i ple de debat!