Esglèsia de la Parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell
Església de la Parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell | Google Maps

 

 

Amics de Sant Pau de Riu-sec torna a organitzar un acte per ajudar a la conservació de l'església i conjunt arquitectònic de Sant Pau de Riu-sec, ben a prop de Bellaterra. En aquesta ocasió, l'associació cultural organitza un concert el pròxim diumenge 15 de març a càrrec de l'arpista de renom internacional Arianna Savall, a les 18 h, a l'Església de la Parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell.

 

 

L'acte tindrà un preu de 12 euros que aniran destinats íntegrament a la tasca de l'associació per conservar Sant Pau de Riu-sec, uns “recursos vitals per tal que AMICS continuï amb la seva tasca”, expliquen des de l'entitat. Aquestes entrades es poden aconseguir a la secretaria de la parròquia sabadellenca, de dilluns a divendres, entre les 17.30 i les 20 h, així com el mateix dia del concert.

 

 

El concert, a més d'amb l'aportació d'Arianna Savall, comptarà amb la participació d'altres instruments i de músics corals.