Bellaterra recull vora 8.000 euros a la Xocolatada Solidària 2020

by | febr. 17, 2020 | Societat

Els infants de La Llar d'en Pitus també van poder participar en la xocolatada solidària

Els infants de La Llar d'en Pitus també van poder participar en la xocolatada solidària | La Llar d'en Pitus

 

 

 

Els centres educatius de Bellaterra van recollir 7.753 euros a la jornada en favor de l'Hospital Sant Joan de Déu en la Xocolatada Solidària d'enguany. Una xifra que encara podria augmentar més, ja que els quatre centres participants també han rebut donacions més enllà de la xocolatada, i que aproparà la recaptació encara més als 8.000 euros: un èxit rotund que encara haurà fet créixer més la contribució de les famílies i estudiants a la causa. 

 

 

La iniciativa està organitzada per diferents associacions i vol servir per ajudar a la recerca contra el càncer infantil amb motiu del Dia mundial contra el càncer infantil, que es va celebrar el passat 15 de febrer. Amb els diners recollits al llarg de la geografia espanyola, la jornada de donatius vol contribuir a la tasca que es fa des de l'Hospital Sant Joan de Déu per acabar amb aquesta malaltia que afecta vora 1.200 nens i nenes l'any a Espanya. Precisament per això, enguany es volia arribar a 1.200 xocolatades a tot l'estat espanyol, sota el lema “Taca't pel càncer infantil!“. 

 

 

Alumnes de La Vall van ajudar a repartir la xocolata i a recaptar donatius

Alumnes de La Vall van ajudar a repartir la xocolata i a recaptar donatius | @_lavall

 

 

La iniciativa solidària es va desenvolupar al llarg del dijous 13 i divendres 14 a diferents centres educatius de Bellaterra, en concret a la llar d'infants La Llar d'en Pitus, l'Escola Ramon Fuster, l'Escola La Vall i la Universitat Autònoma de Barcelona, al seu campus de Bellaterra.

 

 

Uns nombres que, en alguns casos com el de la Llar d'en Pitus, han superat amb escreix la recaptació de l'any passat, pujant dels 561 als 730 euros. La seva directora, Queralt Martín, explica que van acabar “tacats, feliços i felices i súper solidaris”, i s'alegra d'haver superat els diners aportats en el seu primer any de participació, el 2019.

 

 

El pati de l'Escola Ramon Fuster va emplenar-se de families interessades a participar

El pati de l'Escola Ramon Fuster va emplenar-se de families interessades a participar | Escola Ramon Fuster

 

 

Altres dades són les aconseguides per l'Escola Ramon Fuster, que tot i que amb els seus 1.064 euros no arriba a la xifra de l'any passat (1.360 euros), encara està pendent de comptabilitzar algunes aportacions donades per familiars que no van participar en la jornada de divendres. Maria Josep Arrabal, directora d'Infantil i Primària del centre, assegura que “la xocolatada va anar molt bé, i ens vam quedar sense abans del previst, només en tres quarts d'hora”. Un èxit que implicarà que, l'any que ve, hauran d'augmentar la quantitat de xocolata per repartir. 

 

 

Altres contribucions a la jornada solidària des de Bellaterra van ser les de l'Escola La Vall, que va sumar 1.290 euros, segons van indicar a Twitter, en una xocolatada solidària que va començar a les 8 del matí i va implicar a les alumnes del centre. Finalment, com era d'esperar, va ser la Universitat Autònoma qui va recollir més diners arribant, segons el recompte provisional, als 4.669 euros; una xifra que demostra la implicació de la comunitat universitària durant la iniciativa per Sant Joan de Déu.

 

 

Per a més informació, podeu veure aquí el web de la jornada solidària. 

 

 

La UAB també va muntar una parada per recollir donatius per l'iniciativa solidària

La UAB també va muntar una parada per recollir donatius per l'iniciativa solidària | @UABBarcelona

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: