Més sensació d’hivern en l’inici de setmana a Bellaterra

by | febr. 17, 2020 | Méteo

Tot i el pas d'alguns núvols, el sol serà predominant aquesta setmana a Bellaterra

Tot i el pas d'alguns núvols, el sol serà predominant aquesta setmana a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Bellaterra i la comarca del Vallès Occidental viuran una lleugera baixada de les temperatures en les pròximes hores, respecte al cap de setmana. Així, tal com assegura el meteoròleg Francesc Mauri, hi haurà una “major sensació d'hivern“. Pel que fa al cel, el sol seguirà predominant i, de fet, encarant el cap de setmana es preveu una nova pujada de les temperatures.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: