Una comparsa durant l'edició de l'any passat
Una comparsa durant l'edició de l'any passat | Cedida

 

 

A partir de dijous 20 de febrer, la disbauxa serà la protagonista de la festa de Carnaval a Cerdanyola del Vallès. Sa Majestat el Rei Carnestoltes arribarà a les 17 h a la plaça de l'Abat Oliba i serà rebut amb música, pa, brou i butifarra.

 

 

El dissabte 22 de febrer, Cerdanyola viurà una festa de Carnaval sense fre que començarà a les 17 h amb la Gran Rua, una animació infantil, la gresca, els premis i que culminarà amb el ball tradicional al Pavelló Municipal Can Xarau

 

 

Com a novetat d'enguany, Sa Majestat Carnestoltes i les seves acòlites han decidit remoure la seva festa i per això aquest any proposen variar el recorregut de la rua. Començarà al mateix lloc de sempre, al barri de Serraperera, passarà per diversos carrers de la ciutat des de l'Avinguda d'Espanya, carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Francesc Layret, carrer de Sant Iscle, Av. de la Primavera, Av. de Catalunya, carrer de Santa Anna i arribarà al Parc Xarau.

 

 

Al Parc Xarau es farà l'animació infantil i altres propostes lúdiques per, després a la nit, accedir al pavelló Municipal d'Esports. Una altra de les novetats del Carnaval de 2020 és la recuperació del ball tradicional d'aquesta data. Els assistents podran refer forces amb el menjar i la beguda del bar per viure intensament la dansa. L'accés al ball serà lliure per a tothom, limitat únicament per l'aforament de l'equipament: els complements voluminosos de les disfresses no es podran entrar. 

 

 

La rua de Carnaval a Cerdanyola!| Redacció

 

 

Programació del Carnaval 2020

 

Dijous 20 de febrer

Dijous Gras. Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes

Hora: 17 h

Animació amb Lluís Pinyot i degustació de pa, brou i butifarra.

Lloc: Plaça de l'Abat Oliba

 

Divendres 21 de febrer

Animació infantil de Carnaval. Hi actuarà el grup d'animació infantil Plàstics. Hi haurà coca i xocolata calenta

Hora: 18 h

Lloc: Plaça de l'Abat Oliba

 

Dissabte 22 de febrer

17 h: Gran Rua de carnaval pels carrers de la ciutat des del barri de Serraperera

19 h: Ball de disfresses i lliurament de premis. Amb l'Orquestra The Jukebox.

Lloc: Parc Xarau

22 h: Gran Ball de Carnaval. Amenitzada per l'Orquestra Prometida. Hi haurà servei de bar.

Lloc: Pavelló Municipal Can Xarau – Paco Arpide.

 

 

Dimecres 26 de febrer

Dimecres de Cendra

18 h: Inici de la comitiva fúnebre.

Lloc: davant de l'Ajuntament (plaça de Francesc Layret)

Recorregut: pl. de Francesc Layret, pl. de l'Abat Oliba, c. de Torres i Bages fins a la plaça de l'Ateneu.

19 h: Enterrament de la Sardina. 

Amb la col·laboració dels Diables de Cerdanyola, l'Escola de dansa de l'Ateneu i l'Aula de Teatre de l'Ateneu

Lloc: Ateneu.