Biel Chang amb la seva família
Biel Chang amb la seva família | David B. (iSabadell)

El Club Bellaterra acollirà un torneig solidari de pàdel per sumar-se a la campanya WeAreBiel, que vol ajudar a pagar l’operació i algunes de les despeses que se’n deriven a un alumne de l’escola Ramon Fuster de Bellaterra. La competició esportiva està organitzada per la plataforma d’esdeveniments esportius One16Sports i es desenvoluparà al llarg de la setmana del 24 de febrer a l’1 de març. 

Biel Chang, alumne de P3 del centre bellaterrenc, va néixer amb una paràlisi cerebral (derivada d’una Encefalopatia Hipóxico-Isquèmica) que dificulta gran part de la seva vida, entre altres aspectes a la seva motricitat, i corre un greu risc de luxació de malucs permanent si no és operat amb urgència. Per això, des de la seva família han dut a terme una campanya de micromecenatge a través de Verkami per aconseguir els 35.000 euros necessaris. Tanmateix, per maximitzar les possibilitats d’èxit, s’estan organitzant diferents esdeveniments, entre els quals aquest torneig de pàdel és un dels més destacats.

“Divertit”, riu el seu pare quan se li pregunta com és conviure amb la paràlisi del seu fill. “Som les seves cames i les seves mans”, explica la mare. Però “es fa entendre”, expliquen els dos. “Amb el temps, aprens a viure sense por”, diu la mare. “Al començament era una por, incertesa i inseguretat constant. Hem après a viure el dia a dia i a anar fent de mica en mica”, assegura a un article a l’iSabadell

Cartell del torneig solidari de pàdel Biel Chang
Cartell del torneig solidari de pàdel Biel Chang | Cedida

Per evitar una luxació que faria impossible caminar al Biel, el torneig de pàdel al Club Bellaterra crida a la participació de tots els veïns i veïnes per aquesta iniciativa solidària amb una aportació de 25 euros per participar en una de les categories (masculina, femenina o mixta), i 40 euros en cas de fer-ho a dues. Tots els participants rebran un pack de benvinguda amb diferents obsequis, i els guanyadors rebran també premis segons la classificació després de jugar la final, el diumenge 1 al matí. 

Si esteu interessats o interessades a participar i ajudar a la situació del Biel, podeu obtenir més informació trucant al 659 690 816 i preguntant per Maxi  inscriure-us a través de la pàgina de One16Sports abans del diumenge 23 de febrer.