La Diputació ajuda l’EMD en els seus tràmits laborals

by | febr. 18, 2020 | Societat

Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD

El Centre Cívic és la seu de l'EMD de Bellaterra | Cedida

 

 

La Diputació de Barcelona ha tornat a oferir enguany el seu suport a l'administració de l'EMD de Bellaterra en qüestions laborals. Es tracta d'una ajuda a la gestió de nòmines i altres tràmits relacionats amb la contractació i el manteniment de la documentació dels treballadors i treballadores de l'entitat. Bellaterra és un més dels 135 ens municipals a qui l'organisme provincial ajuda en aquest sentit. 

 

 

En concret, la Diputació ajuda en la confecció de nòmines, documentació sobre transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social, i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos. A més, aquest servei també inclou les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i presentació telemàtica davant de les administracions corresponents, la gestió de les incapacitats temporals i un sistema d'arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.

 

 

Aquesta ajuda és habitual des de l'organisme provincial cap als ajuntaments de menys de 5.000 habitants. Al Vallès Occidental, els ens locals que se'n beneficiaran són Gallifa, Sant Llorenç Savall, Rellinars i Ullastrell; a més de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra. En total, a través d'aquesta ajuda, la Diputació assisteix en la confecció de 45.000 nòmines anuals, que es tradueixen en 91 milions d'euros cada any.

 

 

El suport de la Diputació de Barcelona en l'elaboració de nòmines es realitza en un entorn web que està vinculat als portals telemàtics de les institucions de referència en aquest àmbit. A més, i de forma permanent, les administracions municipals també compten amb una formació adreçada als tècnics municipals, amb un assessorament respecte la idoneïtat de cada modalitat de vinculació contractual i amb un suport tècnic de resolució de consultes puntuals que tinguin els treballadors dels governs locals.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: