Entrada a El Musical de Bellaterra
Entrada a El Musical de Bellaterra | Artur Ribera

 

 

L'escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra enceta un cicle de xerrades sobre Beethoven aprofitant que aquest 2020 es commemora el 250è aniversari del seu naixement. La primera de les conferències es durà a terme aquest dijous 20 de febrer, a les 19.30 h, a la seu del conservatori bellaterrenc, al Carrer de Ramon Llull, 16, de Bellaterra. 

 

 

Segons expliquen des d'El Musical, el cicle de xerrades 'El temps de Beethoven', que es desenvoluparà en quatre sessions al llarg dels mesos de febrer i març, vol indagar en el moment històric de Beethoven, “un temps de canvis que varen anar més molt més enllà de la dimensió purament artística”. I és que, apunten, mentre la influència política i militar de Napoleó capgirava el panorama polític i social europeu, “les velles modes musicals donen pas a una nova concepció sonora i expressiva, alhora que la nova societat burgesa crea els seus nous ídols musicals”. 

 

 

Les quatre conferències aniran a càrrec del músic, professor de l'escola i divulgador de la Història de la Música, Joan Vives, i se celebraran els dies 27 de febrer i 5  i 12 de març, a més d'aquest dijous. L'entrada a totes elles és gratuïta i oberta a tothom.

 

 

Per a més informació, podeu visitar aquesta pàgina

 

Joan Vives, ponent de les xerrades
Joan Vives, ponent de les xerrades | El Musical de Bellaterra