Biel Roda parla durant la presentació mundial de l'equip per la temporada 2020 del mundial de Superbikes

Biel Roda parla durant la presentació mundial de l'equip per la temporada 2020 del mundial de Superbikes | Kawasaki Racing Team

 

 

L'equip dels bellaterrencs i germans, Biel i Guim Roda, el Kawasaki Racing Team, va presentar la temporada per l'escuderia japonesa amb novetats de cara al 2020. Ho va fer en un acte el passat dijous 6 de febrer amb un acte de presentació a nivell mundial a la seu de Provec Racing, a Granollers, just al costat del Circuit de Catalunya

 

 

A la presentació hi van assistir vora unes 400 persones, i va significar la presentació a escala mundial de la secció esportiva de l'empresa Kawasaki per la categoria de Superbikes, on l'equip dels germans Roda porta la davantera a nivell mundial en els últims cinc anys. Per descomptat, a l'acte no hi va faltar Jonathan Rea, pentacampió mundial de l'equip, així com tampoc el nou pilot de la firma, el també anglès Alex Lowes.  

 

 

També va assistir a la presentació el president de Kawasaki, Yoshinori Kanehana, desplaçat des del Japó, així com el director del Circuit de Catalunya, Joan Punsaré, que va felicitar-se perquè el mundial de Superbikes visitarà el circuit de Montmeló en aquesta temporada. Una temporada que començarà el proper 28 de febrer al circuit de Phillip Islands, a Austràlia. 

 

 

El taller de l'escuderia japonesa va quedar petit durant la presentació

El taller de l'escuderia japonesa va quedar petit durant la presentació | Kawasaki Racing Team

 

 

Biel Roda, un dels quatre bellaterrencs que treballen amb l'escuderia japonesa, indica que per aquesta temporada “tenim bones sensacions, però altres equips com els de Honda (on treballa un altre bellaterrenc, l'Edu Rubio) o Ducati estrenen motos noves, i cal veure cap a on pot anar la competició”. “Cada cop és més difícil”, assegura. 

 

 

D'altra banda, Roda anima a que tots i totes les fans de les motos a Bellaterra aprofitin l'oportunitat de poder gaudir de la competició en directe els pròxims 19 i 20 de setembre, quan el mundial de Superbikes passarà per Catalunya.