Per Dijous Gras, les millors botifarres d’ou a Casa Marieta

by | febr. 20, 2020 | Comerços Amics

Les botifarres més artesanals i de major qualitat, a Casa Marieta

Les botifarres més artesanals i de major qualitat, a Casa Marieta | Redacció

 

 

Aquest dijous és Dijous Gras i a Casa Marieta ho tenen tot preparat. Ja podeu anar a comprar a l'establiment de carnisseria artesanal més preuat de Sant Quirze del Vallès les vostres botifarres d'ou per a celebrar la festivitat lligada al Carnaval. Una excusa més per a poder gaudir del gust i la textura d'una tasca ancestral feta per les mans d'una carnisseria històrica al Vallès. 

 

 

A Casa Marieta treballen amb botifarres de tota mena durant tot l'any, però en aquesta època porten a més fins a vuit varietats de botifarra d'ou per a celebrar el Dijous Gras al gust de cadascú. Així hi podeu trobar botifarres tradicionals com la botifarra d'ou simple, la blanca o la negra, fins a algunes més innovadores com la de pernil, de carbassó i ceba o de patata i ceba. Per als més originals, també preparen botifarres de dàtils, trompetes de la mort o, fins i tot, d'espinacs amb pinyons i panses. 

 

 

Si voleu aprofitar el Dijous Gras com cal, o gaudir de les botifarres durant tot l'any, no dubteu en acostar-vos a Casa Marieta, ben a prop de Bellaterra

 

 

Casa Marieta

Adreça: carrer 1 d'octubre, 2A – Sant Quirze del Vallès

Telèfon: 937 21 67 57

E-Mail: resti-beric@hotmail.com

Facebookwww.facebook.com/casamarietasantquirze/

Instagram: instagram.com/explore/locations/590619388/casa-marieta/

Horari: de dilluns a dissabte de 8:30 a 21h, ininterrompudament

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: