Per Dijous Gras, les millors botifarres d’ou a Casa Marieta

by | febr. 20, 2020 | Comerços Amics

Les botifarres més artesanals i de major qualitat, a Casa Marieta

Les botifarres més artesanals i de major qualitat, a Casa Marieta | Redacció

 

 

Aquest dijous és Dijous Gras i a Casa Marieta ho tenen tot preparat. Ja podeu anar a comprar a l'establiment de carnisseria artesanal més preuat de Sant Quirze del Vallès les vostres botifarres d'ou per a celebrar la festivitat lligada al Carnaval. Una excusa més per a poder gaudir del gust i la textura d'una tasca ancestral feta per les mans d'una carnisseria històrica al Vallès. 

 

 

A Casa Marieta treballen amb botifarres de tota mena durant tot l'any, però en aquesta època porten a més fins a vuit varietats de botifarra d'ou per a celebrar el Dijous Gras al gust de cadascú. Així hi podeu trobar botifarres tradicionals com la botifarra d'ou simple, la blanca o la negra, fins a algunes més innovadores com la de pernil, de carbassó i ceba o de patata i ceba. Per als més originals, també preparen botifarres de dàtils, trompetes de la mort o, fins i tot, d'espinacs amb pinyons i panses. 

 

 

Si voleu aprofitar el Dijous Gras com cal, o gaudir de les botifarres durant tot l'any, no dubteu en acostar-vos a Casa Marieta, ben a prop de Bellaterra

 

 

Casa Marieta

Adreça: carrer 1 d'octubre, 2A – Sant Quirze del Vallès

Telèfon: 937 21 67 57

E-Mail: resti-beric@hotmail.com

Facebookwww.facebook.com/casamarietasantquirze/

Instagram: instagram.com/explore/locations/590619388/casa-marieta/

Horari: de dilluns a dissabte de 8:30 a 21h, ininterrompudament

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: