L’alcalde Carlos Cordón i el regidor Víctor Francos atendran a les demandes dels veïns de Bellaterra

by | febr. 20, 2020 | Societat

El regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, i l'alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón

El regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i el regidor de Relacions amb Bellaterra de l'Ajuntament de Cerdanyola, Víctor Francos, atendran diverses qüestions relacionades amb l'espai públic de Bellaterra. Ho faran la tarda d'aquest dijous 20 de gener, en una xerrada pública amb diversos veïns i veïnes del barri al Centre Cívic de Bellaterra, a les 18 h.

 

 

Es tracta d'una ocasió perquè diversos veïns i representants veïnals exposin els seus dubtes i queixes a l'administració cerdanyolenca. La llista de temes a tractar serà àmplia i tindrà a veure amb qüestions tan diferents pel dia a dia bellaterrenc com la seguretat, la mobilitat, la lluminària dels carrers, la neteja de l'espai públic o el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat, entre altres. 

 

 

Segons destaca el mateix alcalde Carlos Cordón, la trobada serà un esdeveniment al què poden assistir els veïns i veïnes que així ho decideixin, tot i que inicialment s'havia concertat com una cita de diversos veïns específics amb l'administració del consistori. 

 

 

Tot just després de la trobada amb els representants municipals es produirà, a les 20 h, una nova edició del Fòrum Bellaterra, que en aquesta ocasió tractarà un tema també relacionat amb l'espai públic cerdanyolenc. En concret, versarà sobre una comparativa entre la gestió del Ateneu de Cerdanyola, de titulatitat pública, i el de Sant Cugat, de titularitat privada. 

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: