L’alcalde Carlos Cordón i el regidor Víctor Francos atendran a les demandes dels veïns de Bellaterra

by | febr. 20, 2020 | Societat

El regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, i l'alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón

El regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i el regidor de Relacions amb Bellaterra de l'Ajuntament de Cerdanyola, Víctor Francos, atendran diverses qüestions relacionades amb l'espai públic de Bellaterra. Ho faran la tarda d'aquest dijous 20 de gener, en una xerrada pública amb diversos veïns i veïnes del barri al Centre Cívic de Bellaterra, a les 18 h.

 

 

Es tracta d'una ocasió perquè diversos veïns i representants veïnals exposin els seus dubtes i queixes a l'administració cerdanyolenca. La llista de temes a tractar serà àmplia i tindrà a veure amb qüestions tan diferents pel dia a dia bellaterrenc com la seguretat, la mobilitat, la lluminària dels carrers, la neteja de l'espai públic o el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat, entre altres. 

 

 

Segons destaca el mateix alcalde Carlos Cordón, la trobada serà un esdeveniment al què poden assistir els veïns i veïnes que així ho decideixin, tot i que inicialment s'havia concertat com una cita de diversos veïns específics amb l'administració del consistori. 

 

 

Tot just després de la trobada amb els representants municipals es produirà, a les 20 h, una nova edició del Fòrum Bellaterra, que en aquesta ocasió tractarà un tema també relacionat amb l'espai públic cerdanyolenc. En concret, versarà sobre una comparativa entre la gestió del Ateneu de Cerdanyola, de titulatitat pública, i el de Sant Cugat, de titularitat privada. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: