A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis
A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis | Kiwibricks

 

 

L'empresa de gestió immobiliària Kiwi Bricks ha arribat a Bellaterra. Es tracta d'una solució empresarial amb una tecnologia innovadora que fusiona la gestió immobiliària amb el màrqueting digital per millorar encara més l'experiència de l'usuari, alhora que treballa amb un assessorament personalitzat, atenent específicament a les necessitats de cada client.

 

 

La innovadora firma immobiliària acompanya en tot el procés de compra, venda o lloguer a l'usuari, des del principi fins al final: ho fan a través d'una taxació gratuïta de la vivenda, visites amb agents en diversos idiomes dels compradors interessats i la gestió de tots els documents i certificats necessaris per a la venda. Així, l'experiència de venda i compra és un procés senzill i que aprofita totes les potencialitats de l'última tecnologia, amb solucions ràpides i efectives com un sistema automàtic i gratuït de valoració de cada propietat.

 

 

Alhora, Kiwi Bricks ofereix una àmplia gamma de serveis al llarg del territori per satisfer qualsevol necessitat i pressupost. Des d'immobles a la província de Barcelona fins a altres zones de Catalunya com Girona i la Costa Brava, les vostres gestions immobiliàries poden resoldre's de la manera més còmode i amb l'enfocament més innovador amb Kiwi Bricks. Uns serveis que, a més, es veuran reforçats a la zona de Barcelona amb l'obertura d'una nova delegació al barri de Sant Antoni de la ciutat durant el mes de març.

 

 

Si voleu saber-ne més, només heu de contactar amb Kiwi Bricks a través d'un dels següents canals:

 

 

Kiwi Bricks, agència immobiliària

Adreça: c/ Balmes, 58, 08007 Barcelona

Telèfon: 930 185 729 / 689 412 207

Web: http://kiwibricks.com/

Facebook: https://www.facebook.com/kiwibricks.barcelona/

Instagram: kiwibricks.barcelona