Nova promoció d’alt standing amb l’arribada de Kiwi Bricks a Bellaterra

by | febr. 21, 2020 | Comerços Amics

A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis

A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis | Kiwibricks

 

 

L'empresa de gestió immobiliària Kiwi Bricks ha arribat a Bellaterra. Es tracta d'una solució empresarial amb una tecnologia innovadora que fusiona la gestió immobiliària amb el màrqueting digital per millorar encara més l'experiència de l'usuari, alhora que treballa amb un assessorament personalitzat, atenent específicament a les necessitats de cada client.

 

De fet, la innovadora firma immobiliària ha aterrat al barri amb una nova promoció d'alt standing anomenada Residencial Bellaterra 27 a la carretera de Bellaterra. La promoció està formada per tres viles d'alt standing totalment independents i cadascuna amb el seu jardí privat, piscina natural i garatge. A causa de la seva ubicació, les vistes seran totalment elevades i la intimitat total en les dues plantes.

 

Render de la promoció | Kiwi Bricks

 

 

La innovadora firma immobiliària acompanya en tot el procés de compra, venda o lloguer a l'usuari, des del principi fins al final: ho fan a través d'una taxació gratuïta de la vivenda, visites amb agents en diversos idiomes dels compradors interessats i la gestió de tots els documents i certificats necessaris per a la venda. Així, l'experiència de venda i compra és un procés senzill i que aprofita totes les potencialitats de l'última tecnologia, amb solucions ràpides i efectives com un sistema automàtic i gratuït de valoració de cada propietat.

 

 

Alhora, Kiwi Bricks ofereix una àmplia gamma de serveis al llarg del territori per satisfer qualsevol necessitat i pressupost. Des d'immobles a la província de Barcelona fins a altres zones de Catalunya com Girona i la Costa Brava, les vostres gestions immobiliàries poden resoldre's de la manera més còmode i amb l'enfocament més innovador amb Kiwi Bricks. Uns serveis que, a més, es veuran reforçats a la zona de Barcelona amb l'obertura d'una nova delegació al barri de Sant Antoni de la ciutat durant el mes de març.

 

 

 

Kiwi Bricks, agència immobiliària

 

Adreça: c/ Balmes, 58, 08007 Barcelona

Telèfon: 930 185 729 / 689 412 207

Webhttp://kiwibricks.com/

Facebookhttps://www.facebook.com/kiwibricks.barcelona/

Instagram: kiwibricks.barcelona

 

 

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: