Nova promoció d’alt standing amb l’arribada de Kiwi Bricks a Bellaterra

by | febr. 21, 2020 | Comerços Amics

A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis

A Kiwibricks poden ajudar-te a aconseguir la propietat dels teus somnis | Kiwibricks

 

 

L'empresa de gestió immobiliària Kiwi Bricks ha arribat a Bellaterra. Es tracta d'una solució empresarial amb una tecnologia innovadora que fusiona la gestió immobiliària amb el màrqueting digital per millorar encara més l'experiència de l'usuari, alhora que treballa amb un assessorament personalitzat, atenent específicament a les necessitats de cada client.

 

De fet, la innovadora firma immobiliària ha aterrat al barri amb una nova promoció d'alt standing anomenada Residencial Bellaterra 27 a la carretera de Bellaterra. La promoció està formada per tres viles d'alt standing totalment independents i cadascuna amb el seu jardí privat, piscina natural i garatge. A causa de la seva ubicació, les vistes seran totalment elevades i la intimitat total en les dues plantes.

 

Render de la promoció | Kiwi Bricks

 

 

La innovadora firma immobiliària acompanya en tot el procés de compra, venda o lloguer a l'usuari, des del principi fins al final: ho fan a través d'una taxació gratuïta de la vivenda, visites amb agents en diversos idiomes dels compradors interessats i la gestió de tots els documents i certificats necessaris per a la venda. Així, l'experiència de venda i compra és un procés senzill i que aprofita totes les potencialitats de l'última tecnologia, amb solucions ràpides i efectives com un sistema automàtic i gratuït de valoració de cada propietat.

 

 

Alhora, Kiwi Bricks ofereix una àmplia gamma de serveis al llarg del territori per satisfer qualsevol necessitat i pressupost. Des d'immobles a la província de Barcelona fins a altres zones de Catalunya com Girona i la Costa Brava, les vostres gestions immobiliàries poden resoldre's de la manera més còmode i amb l'enfocament més innovador amb Kiwi Bricks. Uns serveis que, a més, es veuran reforçats a la zona de Barcelona amb l'obertura d'una nova delegació al barri de Sant Antoni de la ciutat durant el mes de març.

 

 

 

Kiwi Bricks, agència immobiliària

 

Adreça: c/ Balmes, 58, 08007 Barcelona

Telèfon: 930 185 729 / 689 412 207

Webhttp://kiwibricks.com/

Facebookhttps://www.facebook.com/kiwibricks.barcelona/

Instagram: kiwibricks.barcelona

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: