L’AMB organitza una sessió informativa sobre el Tribut Metropolità a la ciutat

by | febr. 24, 2020 | Societat

La trobada serà al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) organitzarà una xerrada informativa a la ciutat per a parlar sobre el Tribut Metropolità. Ho farà aquest dimarts 3 de març a les 19 h amb una trobada amb representants de l'organització metropolitana a Cerdanyola. La sessió informativa estarà oberta al públic en general al Teatre Ateneu de Cerdanyola

 

 

La trobada servirà per a explicar l’abast i les característiques d’aquest tribut, que s'ha convertit en motiu de debat i crítica per part de la ciutadania cerdanyolenca, així com de bona part dels municipis que van haver de pagar aquest tribut a finals de 2019. La xerrada servirà com a ocasió per a resoldre els dubtes que la ciutadania de Cerdanyola del Vallès tingui sobre aquest afer.

 

 

La xerrada també comptara amb la participació de representants de l'Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l'àrea metropolitana

 

 

Cartell de la sessió informativa

Cartell de la sessió informativa | AMB

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: