L’AMB organitza una sessió informativa sobre el Tribut Metropolità a la ciutat

by | febr. 24, 2020 | Societat

La trobada serà al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) organitzarà una xerrada informativa a la ciutat per a parlar sobre el Tribut Metropolità. Ho farà aquest dimarts 3 de març a les 19 h amb una trobada amb representants de l'organització metropolitana a Cerdanyola. La sessió informativa estarà oberta al públic en general al Teatre Ateneu de Cerdanyola

 

 

La trobada servirà per a explicar l’abast i les característiques d’aquest tribut, que s'ha convertit en motiu de debat i crítica per part de la ciutadania cerdanyolenca, així com de bona part dels municipis que van haver de pagar aquest tribut a finals de 2019. La xerrada servirà com a ocasió per a resoldre els dubtes que la ciutadania de Cerdanyola del Vallès tingui sobre aquest afer.

 

 

La xerrada també comptara amb la participació de representants de l'Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l'àrea metropolitana

 

 

Cartell de la sessió informativa

Cartell de la sessió informativa | AMB

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: