La trobada serà al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) organitzarà una xerrada informativa a la ciutat per a parlar sobre el Tribut Metropolità. Ho farà aquest dimarts 3 de març a les 19 h amb una trobada amb representants de l'organització metropolitana a Cerdanyola. La sessió informativa estarà oberta al públic en general al Teatre Ateneu de Cerdanyola

 

 

La trobada servirà per a explicar l’abast i les característiques d’aquest tribut, que s'ha convertit en motiu de debat i crítica per part de la ciutadania cerdanyolenca, així com de bona part dels municipis que van haver de pagar aquest tribut a finals de 2019. La xerrada servirà com a ocasió per a resoldre els dubtes que la ciutadania de Cerdanyola del Vallès tingui sobre aquest afer.

 

 

La xerrada també comptara amb la participació de representants de l'Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l'àrea metropolitana

 

 

Cartell de la sessió informativa

Cartell de la sessió informativa | AMB