A la Farmàcia Bellaterra treballen per la cura de la nostra salut física, però també emocional
A la Farmàcia Bellaterra treballen per la cura de la nostra salut física, però també emocional | Farmàcia Bellaterra

 

 

La Farmàcia Bellaterra treballa dia a dia pel benestar de tots els veïns i veïnes de Bellaterra. I no només ho fa des de la seva venda de productes farmacèutics i de cosmètica d'alta qualitat, sinó que també assessora dia a dia als seus usuaris a través de diferents mètodes per aconseguir una salut completa del nostre organisme. Això també passa per tenir una bona salut emocional, ja que tot allò que ens angoixa per dins afecta el nostre cos, perjudicant-lo des de diferents punts de vista.

 

 

Per això, des de la Farmàcia Bellaterra organitzen, aquest dimecres 26 de febrer, una sèrie de tallers sobre cura i benestar emocional per atendre allò més físic però també la salut sobre els nostres sentiments i la nostra percepció de nosaltres mateixos i mateixes. Així, durant aquest dia muntaran davant el seu establiment la “Carpa Emociona't“, un espai a on desenvoluparan diverses activitats per cuidar el més profund i visceral de la nostra personalitat: els sentiments. 

 

 

Des del comerç bellaterrenc hi haurà un taller de flors de paper, sessions de neteja facial gratuïtes, consells de salut integrals per gaudir d'una vida plena i una introducció al món de l'auriculoteràpia, pràctica derivada de l'acupuntura per estimular parts específiques de l'orella com a manera d'ajudar a l'equilibri corporal i emocional. A més, oferiran la possibilitat de realitzar un petit test emocional, consistent en una avaluació senso-emocional i unes recomanacions per gaudir d'una vida més plena. 

 

 

Tots aquests tallers i activitats es realitzaran de forma oberta i completament gratuïta, a través de productes d'alta qualitat d'Algèmica.

 

 

Si en voleu saber més, només heu de posar-vos en contacte amb la Farmàcia Bellaterra. 

 

 

Farmàcia de Bellaterra Marta Caus

Telèfon: 93 691 46 55

Whatsapp: 609 739 469

Mòbil: +34 609 739 469

Email: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h.