Ple extraordinari sobre agents cívics, mobilitat i danys del Glòria

by | febr. 26, 2020 | Política

Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro
Un tomb per Bellaterra a la primavera

La mobilitat al Camí Antic, carrer Pin i Soler i Jeroni Martí serà un dels temes cabdals de la sessió | Redacció

 

 

Els representants dels partits polítics a l'EMD de Bellaterra tornaran a reunir-se en una sessió extraordinària. Ho faran aquest divendres 28 de febrer, a les 19 h, al Centre Cívic de Bellaterra. Un nou plenari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra en la que s'hi inclouran fins a vuit punts, i entre els quals destaquen temes com la gestió de la mobilitat a alguns carrers, la regulació dels agents cívics i els danys ocasionats pel temporal Glòria

 

 

En concret, l'ordre del dia preveu que es parli sobre la declaració d'emergència de les actuacions fetes com a conseqüència del temporal Glòria, que va implicar nombroses intervencions per part del personal de brigada de l'EMD. També es debatrà la delegació a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) de la gestió de la taxa d'aprofitament de l'espai públic per part de companyies subministradores de serveis com aigua, llum o telefonia, entre altres.

 

 

El moll de l'os de la trobada dels partits, però, radicarà especialment en la mobilitat als carrers Jeroni Martí, Pin i Soler i Camí Antic de Sant Cugat, així com a la connexió amb la UAB pel pont de Can Miró. També serà rellevant la revocació del document sobre les funcions dels agents cívics i l'aprovació d'un de nou, possiblement acordat amb l'Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Finalment, també es preveu aprovar el conveni per la gestió de la gestió informatitzada de la nòmina al personal de l'EMD de Bellaterra (AGINEEL)  per part de la Diputació de Barcelona. Una qüestió que ja havia avançat l'organisme provincial fa uns dies

 

 

Podeu llegir l'ordre del dia a continuació:

 

 

Ple extraordinari del 28 de febrer de 2020 de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

L’aprovació inicial dels pressupostos del 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic han estat un dels principals temes a debat d’aquest darrer ple de l’EMD que s’ha celebrat aquest passat dimarts 20 de juliol i que podreu recuperar a partir d’aquest enllaç

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Canvis als Agents Cívics de Bellaterra - BellaterraDiari - […] debat sobre les seves funcions va tornar al ple del mes de febrer del 2020, on es va aprovar…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: