El comerç de Sant Quirze surt al carrer amb la campanya ‘Fora estocs’

by | febr. 28, 2020 | Sant Quirze

Rambla de Lluís Companys, a Sant Quirze del Vallès

Rambla de Lluís Companys, a Sant Quirze del Vallès | Google

 

 

Nova jornada de comerços al carrer a Sant Quirze. Aquest diumenge 1 de març, la rambla de Lluís Companys del municipi veí s’omplirà de botigues que volen liquidar estocs i posen a la venda els darrers productes en rebaixa per finalitzar la temporada d'hivern. Una iniciativa que pot ser d'interès pels bellaterrencs i bellaterrenques que s'apropin al municipi veí. 

 

 

Amb la campanya 'Fora estocs', de la mà de l’Associació de Comerciants de Sant Quirze, el comerç santquirzenc oferirà bons preus i oportunitats per als que s'hi apropin en una jornada que durarà entre les 10 i les 14 h. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: