El comerç de Sant Quirze surt al carrer amb la campanya ‘Fora estocs’

by | febr. 28, 2020 | Sant Quirze

Rambla de Lluís Companys, a Sant Quirze del Vallès

Rambla de Lluís Companys, a Sant Quirze del Vallès | Google

 

 

Nova jornada de comerços al carrer a Sant Quirze. Aquest diumenge 1 de març, la rambla de Lluís Companys del municipi veí s’omplirà de botigues que volen liquidar estocs i posen a la venda els darrers productes en rebaixa per finalitzar la temporada d'hivern. Una iniciativa que pot ser d'interès pels bellaterrencs i bellaterrenques que s'apropin al municipi veí. 

 

 

Amb la campanya 'Fora estocs', de la mà de l’Associació de Comerciants de Sant Quirze, el comerç santquirzenc oferirà bons preus i oportunitats per als que s'hi apropin en una jornada que durarà entre les 10 i les 14 h. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: