El número 17 del BellaterraDiari en paper ja ha arribat a Bellaterra
El número 17 del BellaterraDiari en paper ja ha arribat a Bellaterra | Redacció

 

 

L'edició en paper de les notícies més destacades del mes a Bellaterra ja és aquí. Ja podeu trobar als comerços de la plaça del Pi, i ben aviat a les vostres bústies, el número 17 del BellaterraDiari en paper, que ve carregat d'actualitat i informacions de rellevància sobre el poble. Una edició, a més, centrada en la trobada entre veïns i Ajuntament de Cerdanyola que es va produir el passat 20 de febrer i tot el que s'hi va parlar.  

 

 

A més a més, trobareu altres temes d'importància sobre el que ha passat a Bellaterra a finals de gener i al mes de febrer. Entre elles, destaquem el relleu que hi ha hagut a la coordinació de la Taula Cívica de Bellaterra, l'enretirada d'arbres per part de Ferrocarrils de la Generalitat a la Via Verda, l'accident de trànsit de principis de mes a la plaça del Pi o l'incendi de l'aparell elèctric a un carrer de Bellaterra.

 

 

D'altra banda, ens fixem en dues iniciatives solidàries que febrer ha portat a Bellaterra: la recaptació de fons contra el càncer infantil de la Xocolatada Solidària 2020 als centres de Bellaterra i el torneig Biel Chang que acull el Club Bellaterra per ajudar un petit alumne del Ramon Fuster amb paràlisi cerebral. Per descomptat, també hi trobareu, com sempre, el nostre editorial del mes. 

 

 

Si encara no us heu pogut fer amb el vostre exemplar, podeu llegir la versió en pdf a continuació:

 

BellaterraDiari en paper, número 17, febrer 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.